REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: etype programını kadıramadım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart etype programını kadıramadım

ne yaptıysam bitürlü şu programı bilgisayardan silemedim pc yi her açıp kapadığımda sağ altta hep o simge duruyor uzman arkadaşlar şu işe bi el atsa çok makbule geçecekler :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Your Uninstaller programı yükleyerek sorunlu program/programları "keslinlikle" kaldırabilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı viva3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Your Uninstaller programı yükleyerek sorunlu program/programları "keslinlikle" kaldırabilirsin.
    usta sağolasın uzun zamandır silemiyordum programı nihayet kurtuldum :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler hocam bi denicem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ismini kopyala regedite gir ve orda yani kayıt defterinde silmek istediğin programın adını yapıştırıp arat ne varsa sil son olarak bilgisayarı kapat aç kurtuldun geçmiş olsun. program files klasörünüde unutma.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ismini kopyala regedite gir ve orda yani kayıt defterinde silmek istediğin programın adını yapıştırıp arat ne varsa sil son olarak bilgisayarı kapat aç kurtuldun geçmiş olsun. program files klasörünüde unutma.
    hocam sağolasın senin dediğini daha önce yapmıştım fakat simgeyi kaldırmıyodu viva3 ustanın dediği program olayı tamamem çözdü sağolasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri