Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: etype programýný kadýramadým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart etype programýný kadýramadým

ne yaptýysam bitürlü þu programý bilgisayardan silemedim pc yi her açýp kapadýðýmda sað altta hep o simge duruyor uzman arkadaþlar þu iþe bi el atsa çok makbule geçecekler :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Your Uninstaller programý yükleyerek sorunlu program/programlarý "keslinlikle" kaldýrabilirsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler hocam bi denicem

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ismini kopyala regedite gir ve orda yani kayýt defterinde silmek istediðin programýn adýný yapýþtýrýp arat ne varsa sil son olarak bilgisayarý kapat aç kurtuldun geçmiþ olsun. program files klasörünüde unutma.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý viva3 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Your Uninstaller programý yükleyerek sorunlu program/programlarý "keslinlikle" kaldýrabilirsin.
    usta saðolasýn uzun zamandýr silemiyordum programý nihayet kurtuldum :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ismini kopyala regedite gir ve orda yani kayýt defterinde silmek istediðin programýn adýný yapýþtýrýp arat ne varsa sil son olarak bilgisayarý kapat aç kurtuldun geçmiþ olsun. program files klasörünüde unutma.
    hocam saðolasýn senin dediðini daha önce yapmýþtým fakat simgeyi kaldýrmýyodu viva3 ustanýn dediði program olayý tamamem çözdü saðolasýn

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri