REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: Bİr risivirdan İkİ televİzyon nasil İzlenİr?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Müslüm Baba öncelikle next 18000in 6 farklı modeli (hd dahil olmak üzere).senin receiverın hangi model bilmiyorum ama hdmı,scart veya Rf out seçeneklerini paralel bağlantı yaparak kullanabilirsin.mesafe uzunsa rf out çıkışından kaliteli bir rg6 kablo ile 10-15 metre mesafeye aktarım yapabilirsin. Bu cihazda ant in yok kardeş boşuna arama sakın.RF OUT çıkışını kullanacaksın.
    ben kendime yapmaçam müşteriye olmasa bile benim için dahaiyi olaçak o zaman satarız çifli lbn ve rısıvır :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben kendime yapmaçam müşteriye olmasa bile benim için dahaiyi olaçak o zaman satarız çifli lbn ve rısıvır :45:
    Müşteri her zaman ucuz ve aklına yatan kolay işleri sever kardeş. sen yap bir kaliteli paralel kablo bağla RF outtan tvye hayırlı seyirler olsun müşteriye...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar. ben farklı bişey soracağım...
    bir anten kablosuna 2 adet recever bağladım ama ikisinide aynı anda kullanamıyorum...biri sinyal zayıf diyor...bunu nasıl düzeltirim? yada düzeltebilirmiyim? (bina anteni yanlız bu...çift çıkışlı lnb takma şansım yok)
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar uydu cıyazı next 18000 biz bu uydu cıyazınla iki televizyon izlemek istiyoruz görüntü iki tv de ayni olması lazım bilen arkadaşlar varsa yardım ederse sevinirim şimdiden tşk...
    selamaleykim gardaş cihazın çivt türelimi çivtünerlise arkada iki giriş yeri vardır bir çanak türksat birçanakta deyelim sürüz de yokardan ikisini kalosu ayrı ayrı uydunun yanına gelecek uydunu arkasında iki uydu girişi vardır türksatı ayarladımın geçecen ikinci tünere ordanda suruzu bulacan kayıt yapacan iyi seyirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar uydu cıyazı next 18000 biz bu uydu cıyazınla iki televizyon izlemek istiyoruz görüntü iki tv de ayni olması lazım bilen arkadaşlar varsa yardım ederse sevinirim şimdiden tşk...

ikisindede aynı görüntü olunca çok kolay... video çıkışından veya rf çıkışından ikinci tv kablo bağlantısı yapınca aynı yayını seyredersiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir anten kablosuna 2 adet recever bağladım ama ikisinide aynı anda kullanamıyorum...biri sinyal zayıf diyor...bunu nasıl düzeltirim? yada düzeltebilirmiyim? (bina anteni yanlız bu...çift çıkışlı lnb takma şansım yok)
    selametle...
    slm osman usta sakın böyle bir şey yapmaya kalkma hem cihazına zarar verirsin hemde tunerler bile yanabilir dikkat!!!
    tekli lnb ye diyelim diseag koydun bir recevır çalıştı ikinci cihazı açtın oda çalıştı bundan sonra problemler başlar,lnb nin voltajı düşer ve görevini yapamaz hale getirir cihazın birini kapadınmı normal yayınına döner ancak 2.cihazı açtıgın anda !!!
    çift li lnb takma şansınız yoksa izliyemezsiniz 2.cihazla bırakın izlemiyi cihaza zarar bile verebilirsiniz kolay gelsin....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı esentepe Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selamaleykim gardaş cihazın çivt türelimi çivtünerlise arkada iki giriş yeri vardır bir çanak türksat birçanakta deyelim sürüz de yokardan ikisini kalosu ayrı ayrı uydunun yanına gelecek uydunu arkasında iki uydu girişi vardır türksatı ayarladımın geçecen ikinci tünere ordanda suruzu bulacan kayıt yapacan iyi seyirler
    konuyu yanlış anlamışsın sanırım çift tuner olayı ile alakası yoktur aynı yayın aktarma olayı çift tunerli cihaz emusuz bir cihazdır şifreli yayınları açma özelligi yoktur ben öyle biliyorum örnek SUNNY 9050 MRCI bu çift tunerlidir ancak kutusunu bulamadık bulsaydık öbür odada farklı yayın öteki odada istedigin kanal tabi bu durumda çift tuner oldugu için çiftli LNB ve + cihazın öteki yerden izlenmesi için kendi küçük kutusu ve kumandası olması lazım saygılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selametle...
    Bunu düzeltme şansın yok.bir hatta yanlız bir cihaz kullanabilirsin.13 Volt ve 18Volt meselesinden dolayı.ancak Bir cihaz hangi polarizasyona ait kanalı izlerse diğer cihazında o polaritedeki kanalları izlemesi mümkündür (denemelerle sabittir.)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı esentepe Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Esentepe arkadaşım next 18000in hangi modelinde çift tuner var Allahaşkına.Soruyu anlamadan neler yazmışsın bravo vallahi...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri