REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bİr risivirdan İkİ televİzyon nasil İzlenİr?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Bİr risivirdan İkİ televİzyon nasil İzlenİr?

arkadaşlar uydu cıyazı next 18000 biz bu uydu cıyazınla iki televizyon izlemek istiyoruz görüntü iki tv de ayni olması lazım bilen arkadaşlar varsa yardım ederse sevinirim şimdiden tşk...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar uydu cıyazı next 18000 biz bu uydu cıyazınla iki televizyon izlemek istiyoruz görüntü iki tv de ayni olması lazım bilen arkadaşlar varsa yardım ederse sevinirim şimdiden tşk...
    müslüm baba kardeşim tvnin bi tanesini uhf çıkışından bitanesinide scart çıkışından bağlarsın olur saygılar..
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dursun usta evin 2 katından 1 inçi kata kaplo çekip 2 katta ne izleniyorsa aşağıdada o izleneçek uhf kablo ile baglantı çekip izlenirmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet izlenir usta cihazdaki karasal antenin takıldıgı ANT IN çıkışından baglantı uçlarını takmak suretiyle istedigin mesafeden izliyebilir tabii sen hangi kanalı açarsan orasıda o kanalı izler yani birinci kata cihaza baglanacak sadece bu uzatma kablosu işlem ok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    müslüm baba bu küçük sorunları nasıl halledemiyorsun ustasın bunlar senin için hiç olmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hakan_77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    müslüm baba bu küçük sorunları nasıl halledemiyorsun ustasın bunlar senin için hiç olmalı
    sorma ya çifli lbn takalım dedik birde dandik bi kutu ama illede bu olaçakmış bunu biliyordum ama unuttum malesef çünkü bunu böyle kimse izlemez diye fazla ilgilenmedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sercol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet izlenir usta cihazdaki karasal antenin takıldıgı ANT IN çıkışından baglantı uçlarını takmak suretiyle istedigin mesafeden izliyebilir tabii sen hangi kanalı açarsan orasıda o kanalı izler yani birinci kata cihaza baglanacak sadece bu uzatma kablosu işlem ok...
    deneçem sercol tşk...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorma ya çifli lbn takalım dedik birde dandik bi kutu ama illede bu olaçakmış bunu biliyordum ama unuttum malesef çünkü bunu böyle kimse izlemez diye fazla ilgilenmedim.
    slm müslüm usta çift lnb aldında umarım boş yere almamaşındır çünkü çiftli lnb iki ayrı cihazın türksattaki yayınlarını izlemek için yani sen tnt izlerken diger başka bir kanalı izler kendi cihazınla bir örnek verirsek:
    .diyelim bir maç izliyon bu herhangi bir maç ve o maçı 1.kata vermek istiyon bu durumda çiftli lnb olayına gerek yoktur....çünkü sadece görüntü gidiyor bu durumda cihazada gerek yok sadece tvnin arkasına baglansada olur ....egerki cihaza baglanırsa ant ın kısmına cihaz stand byy konumunda olacak böylece yollanan görüntü izlenilecek.
    Konu sercol tarafından (01-12-2011 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rısıvırın ANT IN yerine baglantı yapıp ögle deneçem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sercol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm müslüm usta çift lnb aldında umarım boş yere almamaşındır çünkü çiftli lnb iki ayrı cihazın türksattaki yayınlarını izlemek için yani sen tnt izlerken diger başka bir kanalı izler kendi cihazınla bir örnek verirsek:
    .diyelim bir maç izliyon bu herhangi bir maç ve o maçı 1.kata vermek istiyon bu durumda çiftli lnb olayına gerek yoktur....çünkü sadece görüntü gidiyor bu durumda cihazada gerek yok sadece tvnin arkasına baglansada olur ....egerki cihaza baglanırsa ant ın kısmına cihaz stand byy konumunda olacak böylece yollanan görüntü izlenilecek.
    Müslüm Baba öncelikle next 18000in 6 farklı modeli (hd dahil olmak üzere).senin receiverın hangi model bilmiyorum ama hdmı,scart veya Rf out seçeneklerini paralel bağlantı yaparak kullanabilirsin.mesafe uzunsa rf out çıkışından kaliteli bir rg6 kablo ile 10-15 metre mesafeye aktarım yapabilirsin. Bu cihazda ant in yok kardeş boşuna arama sakın.RF OUT çıkışını kullanacaksın.
    Konu gungor1976 tarafından (02-12-2011 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri