arkadaşlar uydu cıyazı next 18000 biz bu uydu cıyazınla iki televizyon izlemek istiyoruz görüntü iki tv de ayni olması lazım bilen arkadaşlar varsa yardım ederse sevinirim şimdiden tşk...
arkadaşlar uydu cıyazı next 18000 biz bu uydu cıyazınla iki televizyon izlemek istiyoruz görüntü iki tv de ayni olması lazım bilen arkadaşlar varsa yardım ederse sevinirim şimdiden tşk...
dursun usta evin 2 katından 1 inçi kata kaplo çekip 2 katta ne izleniyorsa aşağıdada o izleneçek uhf kablo ile baglantı çekip izlenirmi?
evet izlenir usta cihazdaki karasal antenin takıldıgı ANT IN çıkışından baglantı uçlarını takmak suretiyle istedigin mesafeden izliyebilir tabii sen hangi kanalı açarsan orasıda o kanalı izler yani birinci kata cihaza baglanacak sadece bu uzatma kablosu işlem ok...
slm müslüm usta çift lnb aldında umarım boş yere almamaşındır çünkü çiftli lnb iki ayrı cihazın türksattaki yayınlarını izlemek için yani sen tnt izlerken diger başka bir kanalı izler kendi cihazınla bir örnek verirsek:
.diyelim bir maç izliyon bu herhangi bir maç ve o maçı 1.kata vermek istiyon bu durumda çiftli lnb olayına gerek yoktur....çünkü sadece görüntü gidiyor bu durumda cihazada gerek yok sadece tvnin arkasına baglansada olur ....egerki cihaza baglanırsa ant ın kısmına cihaz stand byy konumunda olacak böylece yollanan görüntü izlenilecek.
Konu sercol tarafından (01-12-2011 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.
rısıvırın ANT IN yerine baglantı yapıp ögle deneçem
Müslüm Baba öncelikle next 18000in 6 farklı modeli (hd dahil olmak üzere).senin receiverın hangi model bilmiyorum ama hdmı,scart veya Rf out seçeneklerini paralel bağlantı yaparak kullanabilirsin.mesafe uzunsa rf out çıkışından kaliteli bir rg6 kablo ile 10-15 metre mesafeye aktarım yapabilirsin. Bu cihazda ant in yok kardeş boşuna arama sakın.RF OUT çıkışını kullanacaksın.
Konu gungor1976 tarafından (02-12-2011 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri