Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: BÝr risivirdan ÝkÝ televÝzyon nasil ÝzlenÝr?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5 BÝr risivirdan ÝkÝ televÝzyon nasil ÝzlenÝr?

arkadaþlar uydu cýyazý next 18000 biz bu uydu cýyazýnla iki televizyon izlemek istiyoruz görüntü iki tv de ayni olmasý lazým bilen arkadaþlar varsa yardým ederse sevinirim þimdiden tþk...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muslum-baba Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar uydu cýyazý next 18000 biz bu uydu cýyazýnla iki televizyon izlemek istiyoruz görüntü iki tv de ayni olmasý lazým bilen arkadaþlar varsa yardým ederse sevinirim þimdiden tþk...
    müslüm baba kardeþim tvnin bi tanesini uhf çýkýþýndan bitanesinide scart çýkýþýndan baðlarsýn olur saygýlar..
    ELÝNE,BELÝNE,DÝLÝNE SAHÝP OL. HZ.ALÝ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dursun usta evin 2 katýndan 1 inçi kata kaplo çekip 2 katta ne izleniyorsa aþaðýdada o izleneçek uhf kablo ile baglantý çekip izlenirmi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet izlenir usta cihazdaki karasal antenin takýldýgý ANT IN çýkýþýndan baglantý uçlarýný takmak suretiyle istedigin mesafeden izliyebilir tabii sen hangi kanalý açarsan orasýda o kanalý izler yani birinci kata cihaza baglanacak sadece bu uzatma kablosu iþlem ok...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muslum-baba Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    müslüm baba bu küçük sorunlarý nasýl halledemiyorsun ustasýn bunlar senin için hiç olmalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hakan_77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    müslüm baba bu küçük sorunlarý nasýl halledemiyorsun ustasýn bunlar senin için hiç olmalý
    sorma ya çifli lbn takalým dedik birde dandik bi kutu ama illede bu olaçakmýþ bunu biliyordum ama unuttum malesef çünkü bunu böyle kimse izlemez diye fazla ilgilenmedim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sercol Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet izlenir usta cihazdaki karasal antenin takýldýgý ANT IN çýkýþýndan baglantý uçlarýný takmak suretiyle istedigin mesafeden izliyebilir tabii sen hangi kanalý açarsan orasýda o kanalý izler yani birinci kata cihaza baglanacak sadece bu uzatma kablosu iþlem ok...
    deneçem sercol tþk...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sorma ya çifli lbn takalým dedik birde dandik bi kutu ama illede bu olaçakmýþ bunu biliyordum ama unuttum malesef çünkü bunu böyle kimse izlemez diye fazla ilgilenmedim.
    slm müslüm usta çift lnb aldýnda umarým boþ yere almamaþýndýr çünkü çiftli lnb iki ayrý cihazýn türksattaki yayýnlarýný izlemek için yani sen tnt izlerken diger baþka bir kanalý izler kendi cihazýnla bir örnek verirsek:
    .diyelim bir maç izliyon bu herhangi bir maç ve o maçý 1.kata vermek istiyon bu durumda çiftli lnb olayýna gerek yoktur....çünkü sadece görüntü gidiyor bu durumda cihazada gerek yok sadece tvnin arkasýna baglansada olur ....egerki cihaza baglanýrsa ant ýn kýsmýna cihaz stand byy konumunda olacak böylece yollanan görüntü izlenilecek.
    Konu sercol tarafýndan (01-12-2011 Saat 23:42 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

rýsývýrýn ANT IN yerine baglantý yapýp ögle deneçem

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sercol Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    slm müslüm usta çift lnb aldýnda umarým boþ yere almamaþýndýr çünkü çiftli lnb iki ayrý cihazýn türksattaki yayýnlarýný izlemek için yani sen tnt izlerken diger baþka bir kanalý izler kendi cihazýnla bir örnek verirsek:
    .diyelim bir maç izliyon bu herhangi bir maç ve o maçý 1.kata vermek istiyon bu durumda çiftli lnb olayýna gerek yoktur....çünkü sadece görüntü gidiyor bu durumda cihazada gerek yok sadece tvnin arkasýna baglansada olur ....egerki cihaza baglanýrsa ant ýn kýsmýna cihaz stand byy konumunda olacak böylece yollanan görüntü izlenilecek.
    Müslüm Baba öncelikle next 18000in 6 farklý modeli (hd dahil olmak üzere).senin receiverýn hangi model bilmiyorum ama hdmý,scart veya Rf out seçeneklerini paralel baðlantý yaparak kullanabilirsin.mesafe uzunsa rf out çýkýþýndan kaliteli bir rg6 kablo ile 10-15 metre mesafeye aktarým yapabilirsin. Bu cihazda ant in yok kardeþ boþuna arama sakýn.RF OUT çýkýþýný kullanacaksýn.
    Konu gungor1976 tarafýndan (02-12-2011 Saat 00:49 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri