Fatih Terim, Çulcu'yu Haþladý
Merkez Hakem Kurulu Baþkaný Mustafa Çulcu, eleþtirilerini sýralýyordu. Fatih Terim canlý yayýna baðlandý ve MHK Baþkanýný fýrçaladý. Ýþte canlý yayýndaki o diyaloglar...
Habertürk'teki Þeref Tribünü programýna katýlan Mustafa Çulcu'nun "Milli Takým dejenerasyona uðruyor" sözüne kýzan Ay-Yýldýzlý takýmýn patronu sert bir üslupla "Ne diyeceksen yüzüme söyle" dedi. Ýkili arasýndaki "Türklük" kavgasýna yapýmcý Tuðrul Yenidoðan son verdi.
Habertürk'te Þeref Tribünü programýna konuk olan Merkez Hakem Kurulu Baþkaný Mustafa Çulcu, Aurelio'nun Milli Takým'a alýnmasýný eleþtirince Fatih Terim'in hýþmýna uðradý. Canlý yayýna baðlanan Terim ile Çulcu arasýndaki tartýþma ise izleyenleri hayrete düþürdü.
Ýþte o diyalog
Fatih Terim: Merhaba... Öncelikle iyi yayýnlar diliyorum. Az önce Merkez Hakem Kurulu Baþkaný Mustafa Çulcu, "Milli Takým dejenerasyona uðruyor" dedi. Anlat bakalým Mustafa nasýl dejenerasyona uðruyor.
Mustafa Çulcu: Hocam siz beni yanlýþ anladýnýz? Ne dediðimi tam anlamadýnýz her halde.
F.T.: Ben kesinlikle yanlýþ anlamadým. Yüzüme söyle de ben de bileyim...
M.Ç.: Hocam ben kendi görüþümü söyledim. Ayrýca ayný kurumda çalýþan biriyle TV'de tartýþmak istemem.
F.T.: Ben de buna þaþýrdým ya. Ayný kurumda çalýþan birisi beni eleþtiriyor. Bu nasýl oluyor?
M.Ç.: Hocam ben Aurelio'nun Milli Takým'a alýnmasýný içime sindiremiyorum. Ben asker kökenli olduðum için biraz milli duygularým hassas.
F.T.: Senin asker kökenli olman benden daha Türk olduðunu mu gösteriyor. Ben de uzun yýllar Ay-Yýldýzlý formayý taþýdým. Sen taþýmadýn. Ben senden daha mý Türk oluyorum. Veya sen benden daha fazla mý? ....
Araya program yapýmcýsý Tuðrul Yenidoðan daimi konuk Kemal Belgin ve CHP Ýstanbul Milletvekili Behram Kýlýç girerek ortamý yumuþatýyor.
Yenidoðan, "Hocam Collina'yý Türk yapýp, MHK'de önemli konumlara getirsek. Buna ilk önce Fatih Terim karþý çýkar" deyince Terim "Telefonla programa baðlanan 1-0 yenik sayýlýr. Bu nedenle fazla vaktinizi almayayým" diyerek canlý yayýndan ayrýldý.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri