Kdz.Ereğli ye Gelmemen Çok büyük eksiklik hacı Cabbari..!
Kdz.Ereğli ye Gelmemen Çok büyük eksiklik hacı Cabbari..!
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bir kaç resim ekledim kendi makinemden çektiğim umarım begenirsiniz..
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
vay vay vay lan ben trabzon akçaabatlı okan cabbari dostum trabzona geliyoda haber vermiyo aşk olsun ama çok gücendim sana hadi yinede hoş geldin dostum burdada benim köyümden 5 kiloımetre aşağıda sera gölümüz var inşallah bir dahaki gelişinde haber verirsinde sana elimden geldiği kadarıyla trabzonu gezdiririm oldumu dostum
Çok guzel resimler zaten yakın zamanda yani yeni sezonda foruma bölüm ekleyecem kendi çektigimiz resimlerden oluşan bölüm hobilerimiz vs seyler çunki bu tür şeyler çok merak ediliyor bakalım forumu sadece uydu degil sosyal konulardada kalkındıracaz allah nasip ederse![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
resimler baya güzelmiş beğendim
Geçen sene alternatif tatil olarak Amasra'dan Samsun'a kadar geze geze her ilçede 1 gün kalarak gezdik muhteşem bir doğa,manzara sanırım o manzara'lardan 10 kaset video çektim.
Karadenize gereken ilgiyi vermemiz tanıtmamız gerekli.
resimleri begendiğinize sevindim..
dahası var ama eklemesi zor![]()
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
cabbari. Şefim. ben trabzonda 2 sene kaldım. resimleri görünce özlemişim yav. gerçekten oralar daha bir farklı üstatım. aramıza döndüğüne sevindim.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri