Arkadaşım Hotbird merkezli multifeed ile Nilesat izlemen çok zor. Merkezi Thor yapıp kaliteli bir offset çanakla nilesat,eutelsat w3 ve hotbird yakalaman mümkün.astra için bir şey söyleyemem denemen lazım.
Arkadaşım Hotbird merkezli multifeed ile Nilesat izlemen çok zor. Merkezi Thor yapıp kaliteli bir offset çanakla nilesat,eutelsat w3 ve hotbird yakalaman mümkün.astra için bir şey söyleyemem denemen lazım.
Nilesat uydusu için şu dipnotu vermek lazım : aynı yörngeye kısa süre önce atılan eni bir uydu oldu atlanticbird7adıyla ve nilsattaki frekanslar şuanda bu uydu üzerinden devam etmekterdir ancak bir çok frekansta sinyal kalitesinde düşüş olmuştur sebide yeni uydunun eski uyduya göre daha uzak kapsama alanına hitap etmesi ..aşağdaki linkten kapsama alanını görebilirsiniz
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
No longer just a minute
Arkadaşlar ne yaptım ne ettiysem atlantic bird 4a yı bulamadım 90 lıkla almıyor sanırım multifeedle denedim yine olmadı badr 4 u alıyor ondada çok düşük alıyor
sarp beyaz lnb varsa dene
hiç bir yere bakma full alırsınBu uydu bu yörüngedeki görevini tamamlamış ve buradan kaydırılmışsarp beyaz lnb varsa dene
Yerine Eutelsat 7 West A @ 7° West uydusu göreve basladı. Sakaryadan 90cm ile yayın alamıyoruz
Evet Tavsiye edilen çanak boyutuda 150 lilik , Çanak antenci öyle dedi
Neyse Hayırlısı Olsun artık hotbird le devam Badr 4 Denemek isterim ama onunda bu şartlarda verimli olacagını sanmıyorum... Yani denemeye değmez 90 lıkla
Konu enekatre tarafından (16-06-2012 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir.
güçlü frekans,11747 v 27500 (hemde şebeke arama frekansı) dır.
Kayseri de 90 cm çanakla, şifreli şifresiz 533 kanal alınıyor.türksattan daha küvvetli diyebilirim.top movies,mbc action,mbc2,panorama action vs. kanallarda süper filmler var.müzik kanallarıda harikadır.
Peki bu uyduyu nasıl bulacagım yön olarak tam nerede antenin yükseklik alçaklık ayarı ve lnb ayarları nasıl olmalıdır ?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri