Arkadaşım Hotbird merkezli multifeed ile Nilesat izlemen çok zor. Merkezi Thor yapıp kaliteli bir offset çanakla nilesat,eutelsat w3 ve hotbird yakalaman mümkün.astra için bir şey söyleyemem denemen lazım.
Arkadaşım Hotbird merkezli multifeed ile Nilesat izlemen çok zor. Merkezi Thor yapıp kaliteli bir offset çanakla nilesat,eutelsat w3 ve hotbird yakalaman mümkün.astra için bir şey söyleyemem denemen lazım.Öncelikle ''gungor1976'' ya teşekkürler ''aliharbiye'' arkadaşımız full alacagımı ifade etti bunu neye dayanarak söyluyor bilmek istiyorum .Şu anda çanak hotbirdde sabitli multifeed çubuguyla astra , eutelsat w3 hotbird alıyorum çubuk ayarıyla oynasam gungor arkadaşımın dediği uyduyu bulabilirmiyim ?
Yok ben atlantic bird 4a hakkında söylemiştim .size zahmet olacak atlantic bird4a yı bulmak için kabaca bir tarif verebilirmisiniz ? Veya şu anda takılı olan multifeed cubuguyla bulabilirmiyim ?Arkadaşım Hotbird merkezli multifeed ile Nilesat izlemen çok zor. Merkezi Thor yapıp kaliteli bir offset çanakla nilesat,eutelsat w3 ve hotbird yakalaman mümkün.astra için bir şey söyleyemem denemen lazım.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri