REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
26 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Nilesat 90 Cm 'lik Antenle Alabilirmiyim ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı enekatre Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Öncelikle ''gungor1976'' ya teşekkürler ''aliharbiye'' arkadaşımız full alacagımı ifade etti bunu neye dayanarak söyluyor bilmek istiyorum .Şu anda çanak hotbirdde sabitli multifeed çubuguyla astra , eutelsat w3 hotbird alıyorum çubuk ayarıyla oynasam gungor arkadaşımın dediği uyduyu bulabilirmiyim ?
    Arkadaşım Hotbird merkezli multifeed ile Nilesat izlemen çok zor. Merkezi Thor yapıp kaliteli bir offset çanakla nilesat,eutelsat w3 ve hotbird yakalaman mümkün.astra için bir şey söyleyemem denemen lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım Hotbird merkezli multifeed ile Nilesat izlemen çok zor. Merkezi Thor yapıp kaliteli bir offset çanakla nilesat,eutelsat w3 ve hotbird yakalaman mümkün.astra için bir şey söyleyemem denemen lazım.
    Yok ben atlantic bird 4a hakkında söylemiştim .size zahmet olacak atlantic bird4a yı bulmak için kabaca bir tarif verebilirmisiniz ? Veya şu anda takılı olan multifeed cubuguyla bulabilirmiyim ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı enekatre Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yok ben atlantic bird 4a hakkında söylemiştim .size zahmet olacak atlantic bird4a yı bulmak için kabaca bir tarif verebilirmisiniz ? Veya şu anda takılı olan multifeed cubuguyla bulabilirmiyim ?
    Dilim alışmış Nilesat demeye atlantic Bird4a doğrusu.aşağıdaki linke tıkla ve haritanın üzerindeki YEŞİL noktayı çanağının bulunduğu yerin tam üstüne kaydırarak getir ve GOya tıkla kabaca gör. şuan takılı multifeed ile bulman zor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri