Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Ordu'nun adý deðiþiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ordu'nun adý deðiþiyor

Ýçiþleri Bakaný Þahin’e kentin AK Partili vekillerinden destek gelirken muhalefet partilerinin milletvekilleri "gündemimizde yok" dedi.
    Almanya'da hemþerileri Ordulularla buluþan Ýçiþleri Bakaný Ýdris Naim Þahin, Ordu ilinin adýnýn yakýnda "Altýnordu" olarak deðiþtirileceðini söyledi. Bakan Þahin'in bu açýklamasýna kentin vekillerinden destek geldi. AK Partili milletvekilleri, Ordu'yu, "Altýnordu" yapma sözü verdiklerini, þehrin hizmetlerinin bu noktaya gelmesinden sonra adýnýn da deðiþebileceðini ifade etti. Milletvekilleri þunlarý kaydettiler:

'ALTIN SAÇLI VEKÝLÝM'
    AK Parti Ordu Milletvekili Ýhsan Þener: Altýn saçlý bir vekilim tabii ki yakýþýr bize. Seçim propagandamýz, "Altýnordu'nun altýn çocuklarý" idi. Ordu'nun adýnýn deðiþtirilmesi konusunda tasarlanmýþ bir þey yok. Altýnordu derken, "Hizmetlerimizle altýn yapacaðýz" demiþtik.Mecazi manada yani. Böyle bir teklifimiz yok ama adý deðiþecekse, bundan da mutluluk duyarýz.

'BÝZ CÝDDÝYE ALIYORUZ'
    AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal: Bunun sakýncalý bir tarafý yok. Biz ciddiye alýyoruz. Fakat iþin iki boyutu var. Sadece isim olarak deðiþiklik manasýnda alýnmamasý lazým. Ordu'nun geliþme endeksinin ilerlemesi manasýnda, yatýrýmlar manasýnda alýnmasý gerekir. Bakanýmýz o zaman seçim çalýþmalarýnda bu tür tabirler kullanmýþtý. Hemþerilerimiz bundan memnun olmuþtu. Bir heyecandýr, konsepttir, hedeftir. Bizler de bu hedefe kilitlendik. Bu hedefe ulaþmak için hep beraber Ordu milletvekilleri olarak çalýþacaðýz. Ýsminin de bu þekilde deðiþmesini deðerlendirmeye alacaðýz.

'GÜNDEMÝMÝZDE YOK'
    Muhalefet ise Ordu'nun adýnýn "Altýnordu" olmasýna karþý çýktý. CHP OrduMilletvekili Ýdris Yýldýz, "Ordu'nun gündeminde böyle bir þey yok. Bakan sürekli gündem yaratmaya çalýþýyor. Bu da onlardan biri" dedi.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu kucer06 tarafýndan (07-12-2011 Saat 13:18 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ordunun ve memleketin tüm iþleri bitti de isim deðiþtirmesi kaldý...altýn ordu yapýnca altýn yaðacak sanki... "Bir heyecandýr, konsepttir, hedeftir. Bizler de bu hedefe kilitlendik" demiþ.... vay arkadaþ bu heyecanmýþ yahuu... þaka gibi.
    selametle..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eh baska mesele kalmadý þimdide memleket isimleriyle oðrasýyoruz önce iþsizlikke bakalim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

isim deðiþimlerine þehirlerden baþladýk...hep beraber bakak görek neler olacak güzelim Türkiye Cumhuriyetinde

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Konu tike® tarafýndan (07-12-2011 Saat 18:00 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben 36 senedir Orduluyum isminden bir þikayetim yok. Ordu olunca geliþemiyormu Allah aþkýna. Sonraki hükümetlerde Kolordu,4.Ordu vs yaparlarsa ne olacak. Bence asparagas bir haber. Aþaðýda 20 dakika önce Sayýn Bakanýn yaptýðý açýklama var.

''Ýçiþleri Bakaný Ýdris Naim Þahin'e atfen çeþitli gazete ve internet sitelerinde yer alan 'Ordu ilinin adýný yakýnda Altýnordu olarak deðiþtiriyoruz' haberleri gerçeði yansýtmamaktadýr'' ifadesine yer verilen açýklamada, þunlar kaydedildi:

''Sayýn Þahin'in, gazete ve internet sitelerinde yer aldýðý gibi, 'Ordu ilinin adýný yakýnda Altýnordu olarak deðiþtiriyoruz' þeklinde bir ifadesi olmadýðý gibi, Ordu ilinin adýnýn deðiþtirilmesi yönünde bir açýklamasý da bulunmamaktadýr.

Sayýn Bakan, hemþehrileriyle buluþtuðu ortamlarda zaman zaman; 'Güzel Ordu, Büyük Ordu, Merkez Ordu, Altýn Ordu' gibi ifadeleri, Ordu ili için bir sýfat, bir vizyon, ilin geliþme ve kalkýnma çabalarýna heyecan katacak sloganlar olarak ifade etmektedir.

12 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinin kampanya haberlerine bakýldýðýnda da bu durum, çok açýkça görülecektir.

Sayýn Bakanýn bu kadar açýk düþünce ve ifadelerinin, 'Ordu ilinin adýný yakýnda Altýnordu olarak deðiþtiriyoruz' þeklinde çarpýtýlarak haber yapýlmasý sadece üzüntü vericidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yeni isim güzel ALTINORDU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gungor1976 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben 36 senedir Orduluyum isminden bir þikayetim yok. Ordu olunca geliþemiyormu Allah aþkýna. Sonraki hükümetlerde Kolordu,4.Ordu vs yaparlarsa ne olacak. Bence asparagas bir haber. Aþaðýda 20 dakika önce Sayýn Bakanýn yaptýðý açýklama var.

''Ýçiþleri Bakaný Ýdris Naim Þahin'e atfen çeþitli gazete ve internet sitelerinde yer alan 'Ordu ilinin adýný yakýnda Altýnordu olarak deðiþtiriyoruz' haberleri gerçeði yansýtmamaktadýr'' ifadesine yer verilen açýklamada, þunlar kaydedildi:

''Sayýn Þahin'in, gazete ve internet sitelerinde yer aldýðý gibi, 'Ordu ilinin adýný yakýnda Altýnordu olarak deðiþtiriyoruz' þeklinde bir ifadesi olmadýðý gibi, Ordu ilinin adýnýn deðiþtirilmesi yönünde bir açýklamasý da bulunmamaktadýr.

Sayýn Bakan, hemþehrileriyle buluþtuðu ortamlarda zaman zaman; 'Güzel Ordu, Büyük Ordu, Merkez Ordu, Altýn Ordu' gibi ifadeleri, Ordu ili için bir sýfat, bir vizyon, ilin geliþme ve kalkýnma çabalarýna heyecan katacak sloganlar olarak ifade etmektedir.

12 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinin kampanya haberlerine bakýldýðýnda da bu durum, çok açýkça görülecektir.

Sayýn Bakanýn bu kadar açýk düþünce ve ifadelerinin, 'Ordu ilinin adýný yakýnda Altýnordu olarak deðiþtiriyoruz' þeklinde çarpýtýlarak haber yapýlmasý sadece üzüntü vericidir.
    ülen bu medya adamý katil eder....bende gerçek haber diye verdim veriþtirdim...
    sözümü geri alýyorum...ve medyaya iade ediyorum...
    selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri