REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: Elektrİk vadandaŞi bÖyle Çarpiyor !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla basri kardeşim ben mahkemeye müracat ettim 135 tl lık tüketim bedeli var ödencek tutar 271 tl bu resmen soygun biraz insanda allah korkusu olacak ayıptır yazıktır 43tl sadece kaçak kullanım bedeli diye ibare var diğerleride senin yazdığın fasır fisurlar eğer sen devlet olarak kaçak elektrik kullananları tespit edip cezalandırmaktan acizsen bunu vatandaşa fatura edemessin böyle bir saçmalıkta yok
    veysel mahkemeye nasıl başvuruyorsun? yani ne yapmak gerekiyor? sadece fatura ile mi gitmeli? avukat tutmalımı? ücret ödüyormusun? vs. :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evirip çevirip vatandaşın canına okuyorlar.ev telefonları farklı mı sanki 5 tl lik konuş 25 tl ödüyoruz.ne için alıyorsunuz bu 20 tl yi diyen yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüketim tutarı: 8.49 hırsızların çaldıkları ile beraber toplam tutar: 15.30 tl. sadece 1 kişi, (annem) kullanmış 1 aylık elektrik faturasına % 100 bedel alıyolar. ama hep beddua ediyo kadın bunlara. gırtlaklarında kanser çıksın, bu paralar onlara haram olsun diyo 76 yaşındaki yaşlı anam. alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. allah çoluk çocuğundan çıkartsın diyor yaşlı anam bu dinsiz imansızlara. allah böyle çapulcuların belasını versin diyor. bizede canı gönülden AMİİİNNNN denek kalır. vallahi yaşlı anaların bedduası tutar.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri