Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: forumda pop up reklam var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart forumda pop up reklam var

CONGRATULATIONS!

YOU'RE OVER 100,000,000th PERSON CONTACTED!!!

CLICK HERE TO CONTACT THE PRIZE DEPARTMENT IMMEDIATELY.

OFFER EXPIRES IN: seconds.

*restrictions apply

açılır pencereden gelen pop up

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana rast gelmedi oyle reklam .Sadece forumdaki reklamlar hemen alsat -superalsat-ve elektrospot reklamıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

verdiğiniz firma reklamlarını biliyorum benim makinanın açılır penceresine takıldı açtığımda yukarıya yazdığım yazıların olduğu pop up reklam vaedı 30 sn den geriye doğru sayım yapıyordu kapattım zaten sürekli olmuyor bugün içinde 4 defa denk geldim ben sadece sizi uyarmak istedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet forumda popup var 30 geriye bana da sayıyor devam edip tamamlar ise bilgisayarımızı kitlicek diyer üyelerin dikkatine popupu hemen kapamanız forumdan cıkmalısınız resim yollucaktım popupu ama kapattım fazla bekletmemek için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ÇııÖÖçşıÜüCONGRATULATIONS!

Siz, temasa gecen 100,000,000'ıncı kişiden fazlasısınız!!!

Ödül departmanla temasa geçmek için buraya hemen tıklayın.

Teklif, dolar: Saniyeler.

* koşullar, başvurur

pop uptaki yazıların türkçesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana kalırsa internet saglayacınıza spy vs seyler bulaşmış sanırım.Malesef bizim foruma tıklayınca o reklamlar cıkıyor ama bizle alakası yok öyle olsa bende cıkardı ve giren 1000 lerce kişide

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynı Konu turkeyforumdada vardı bununla ilgili reklamlar cıktıgı hakkında sayın Bulent Tekcan da bu konuda açıklaması var..

Alıntı Bulent Tekcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Makinanızı kontrol edin,bu google reklamı değil.Makinanıza spyware bulaşmış,buna benzer sorun daha öncede yazıldı ve düzeltmenin nasıl olacağıda yazılmıştı.

Opera deseniz OK,çünki opera inline javascript'i anlayamıyor bazen yapıyor.Ama tarayıcınız IE ve bu kesinlikle spy bulaşması.

Sevgiler
    Sizde Çıkan reklamların bende cıkması lazım yada turkey forumada girince bendede cıkması lazım..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

madem niye bizde çıkmıyor onuda açıklarsanız çok seviniriz..
    Konu Nakkus tarafından (17-08-2006 Saat 21:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlginç yaklaşım @seytan bakalım nasılda siteyi tanıyorsun.Mesaj sayında 15 e ulaşmış durumda bakalım anlarız kim oldugunu konuyu saptırma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan ustam internet seçeneklerinden geçmişi silin sonra forumun adresini yazın ve girin bende işyeri makinamda ve evdeki makinamdada aynı uyarıyı verdi uyarı sadece

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri