REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: forumda pop up reklam var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali karaca Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan ustam internet seçeneklerinden geçmişi silin sonra forumun adresini yazın ve girin bende işyeri makinamda ve evdeki makinamdada aynı uyarıyı verdi uyarı sadece
    Sildim yine sorun yok..

Bu arada @şeytan kullanıcılara yalan yanlış bilgiler verdigin için 15 gun banlandın.Neymiş forumdan cıkınmış.Sen ya hayatta pc kullanmadın yada bana bu işi öğretme nereden geldiysen oraya .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuan geçmişi bende silip tekrar siteye girdim bendede çıkmadı ama daha önce söylediğim gibi bugün işyeri makinamda 3 defa evdekindede 1 defa denk geldim öncedende sitenizde virüs uyarısı var diye yazmıştım başta inanmadınız ama sonra gerçek ortaya çıkmıştı yine benzer bişeyden kaynaklanıyor olabilir neyse dediğim gibi sürekli olmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali karaca Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şuan geçmişi bende silip tekrar siteye girdim bendede çıkmadı ama daha önce söylediğim gibi bugün işyeri makinamda 3 defa evdekindede 1 defa denk geldim öncedende sitenizde virüs uyarısı var diye yazmıştım başta inanmadınız ama sonra gerçek ortaya çıkmıştı yine benzer bişeyden kaynaklanıyor olabilir neyse dediğim gibi sürekli olmuyor
    Dedigim gibi spy bulaşabilir.Öyle reklamlara zaten forumun ihtiyacı yok.ilginize teşekkur.ama sizin gibi düşünmeyen provaktorluk yapan adamlar hemen konuya damlıyorlar.

Bu tur kişilere geçit verilmeyecektir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumunuza art niyetli kişilerce defalarca saldırılar olduğunu bildiğim için iyi niyet olarak uyarmak istedim neyse ilginize teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

banada rast gelmedi kasperskyda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan bey turkeyforumdaki sorunun nedeni google reklamlarından kaynaklandığı ortaya çıktı sizdede aynı sorundan dolayı kaynaklanıyor olabilir .
    bilginize!!!!!!!!

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri