bu yazılımda ne gibi yenilikler var acaba ben göremedim
valla ne diyeyim bende meraktan attım.hala bakıyorum ne var yenilik diye bende bişi göremedim:49:
ıptv filan göremedim
birtek gözüme carpan alt banttaki soldaki şifreleme türünü gösteren tabloyu saga kaydırmışlar
Mp3 çalar vs. olan menünün en sağ tarafında değişiklik var.Artık mp3 çalar yok mesela
boşuna denemeyin hiçbir yenilik yok balon yani
Arkadaşlar çıldırmak üzereyim herzaman usb ye kayıt yapıyorum bu yeni yazılımı yükledim ondan sonra usb yi görüyor ama kayıt yapma seçeneğini gelnce geçersiz yazıyor ayrıca zaman vererek kayıt yapma menüden gitmiş bu nasıl iş ya bilseydim indirmezdimm aynı problemi yaşayan varmı acaba?....yardım lütfennn
allah sizi bildiği gibi yapsın ne zamandan veri yazılım bekliyoruz ip tv , cccaminfo gibi özelikler beklerken olan özelikleride silmişiniz
evet kayıt fonksiyonları tamamen yok. ilginç bir durum. Ayrıca garip bir şey var. Uydunun sürücüleri indirdiği adresten eski updatelerin tamamı kaldırılmış durumda. Yani eski versiyon almak istesen alamıyorsun. Demek ki bunu bilerek ve isteyerek yapmışlar.Bakalım arkasından ne çıkacak
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri