REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: medialink blnakpanter 219 yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2.20 yi indiriyorum bakalım bu nasıl 2.19 tam bi skandaldı şimdi 2.20 yi denicem sonuçları yazacam şimdilik kimse yüklemesin arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ceranimo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2.20 yi indiriyorum bakalım bu nasıl 2.19 tam bi skandaldı şimdi 2.20 yi denicem sonuçları yazacam şimdilik kimse yüklemesin arkadaşlar
    2.20 yazılımı bı kart bı modulse yazılımı verebılırmısınız bana bende denecem ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi hayirlisi diyelim neticeleri yazarsaniz yarin bende deneyeyim çok degisiklik yoksa bosa yukleme yapmiyalim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2.20 yazılımda iptv yazılımını göremedim . değişiklik olarak kanal şifreleme göstergesi sağ tarafa geçmiş. 2.19 da silinen kayıt menusu v.s eskisi gibi yerine gelmiş. cccam sanki 2.15 e göre sorunlı çalışıyor olmayan donmalar bunda olmaya başladı genel olarak 2.15 in aynısı diyebiliriz başka denyen arkadaşlar yazarsa yorumlarını

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende yükledim ama 2.15 yazılımından bir farkını göremedim..her şey aynı. yazılımı yükleyemeyen arkadaş : flash diske klasörsüz at imaj dosyasını. daha sonra cihaz menüsünden, cihaz bilgilerine gel, sayfanın sol alt köşesindeki kırmızı renkli ikona uygun tuşa bas, şifre ister ve o***lediğin zaman yükleme yapıyor.tabi sonrasında fabrika ayarlarına dönmeyi ihmal etme...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence kimse 2.20 yüklemesin boşuna zaman kaybı 2.20 de cccam i hiç beğenmedim 2.15 en iyi çalışan sürüm olarak gözüküyor insanlarıda aptal yerine koymaktan vazgeçsinler 2.15 yazılım cıkarıyorsun onun arkasından 2.19 cıkıyor başkalarıyla sidikmi yarıştırıyorsun insanların emeğine yazık değilmi birden 2.19 , bide 2.20 cıkarıyorsun sanki diğerlerinden öndesinde öyle bişey yapıyorsunuz yazık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten 2.15 gerı dondum yazık gerçekten yazık harıka bı cihaz ama yazılım destegı kotü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı KORKUEVİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zaten 2.15 gerı dondum yazık gerçekten yazık harıka bı cihaz ama yazılım destegı kotü
    2.15 nasıl geri döndün, nereden indirdin.
    açıklarsan sevinirim. ben biraz uğraştım dönemedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alisat.ws den indirdiğim en son yazılımı kurabildim. 2.15'e dönerken kolay bir yol var. Menü, sistem bilgileri oradan kırmızı tuş ve USB'de yazılımı yükselt. Bu kadar kolay. Yeni yazılımı kurdum2.20-P yazıyor ve cihazın adı değişti.ç Artık Medialink BP yazmıyor yerine HCK 1S2CI yazıyor. HCK neyin kodu bilmiyorum ama pvr geri geldi. Başka ca bir değişiklik göremiyorum emu çalışır vaziyette. hem biss hem cw ve ****** yükleniyor ve yeni kodlar içeriyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 2.15 yazılımı

Alıntı fabialife Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2.15 nasıl geri döndün, nereden indirdin.
    açıklarsan sevinirim. ben biraz uğraştım dönemedim.

aşağıdaki linke ekledim...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri