Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: medialink blnakpanter 219 yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben bu cihaza ilk çıktığında 450 tl verdim benim için önemli olan kayıt yapma özelliği olmasıydı zaten ne akla hizmet böyle bir özelliği iptal ederler aklım almıyor, resmi sitelerine baktım tv den kayıt yazıyor hala cihaz özelliğinde şaka gibi hadi yeni yazılımı çıkardın önceden arkadaşın dediği gibi eskileri de tercih edebiliyordun resmen zorla bunu kullanacaksın diyor adamlar gerçekten çok büyük ayıp artık ben yeni yazılım falanda istemiyorum kayıt yapma seçeneği olan yazılım nasıl bulabilirim arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı?benim için çok önemli geceleri çalışıyorum ve tv den kayıt yapıp ertesi gün seyrediyorum.internetten güncelleme adres satırına ne yazmam gerekiyor bunun için şimdiden çok teşekkürler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anlamadığım bir şey var. 2.19'u alisat.tv üzerinden indirmemden itibaren, Eskiden yazılım indirip update yaptığım yerlerden (Alisat.ws, medialinktr, medialinkbp vs) indirdiğim yazılımların tamamına geçersiz yazılım demeye başladı. Garip bir şey var. Nasıl kurtulabilirim? Eskiden yayın durdurup izlerdim hiç olmazsa artık oda yok. Ayrıca alisat.ws de mkv yazılımıda var ama yüklemiyor. Saçma sapan bir durum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden
    ML BlackPanther 2ci 1ca » HCK Ver.219 with PVR olan yazılımı attım pvr kısmı çıktı bundada iptv yok.
    pvr var bu yazılımda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler arkadaşım şu an işteyim akşam deneyeceğim inşallah olur bundan sonrada yeni yazılım falan yüklersem 2 olsun olanla yetineceğiz ,güvenim kalmadı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sancaktar78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden
    ML BlackPanther 2ci 1ca » HCK Ver.219 with PVR olan yazılımı attım pvr kısmı çıktı bundada iptv yok.
    pvr var bu yazılımda
    o dediginiz yazılım 1ci 1ca makınaya olmuyor gecersiz dosya uyarısı verdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşte anlamadığım şey bu benim cihazımda 2ci 1ca ama o yazılımı usb üzerinden yüklemek istediğimde geçersiz uyarısı veriyor. Acaba fabrika ayarlarına dönüp ardından yeniden yüklemeyi mi denesem?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gardeş ben atlantay atıyorum bu yazılımı.senin orjinalse sende atarsın.tabi fabrika ayarlarına getir.sonra uptade klasörü içine atacan.o klasör içinde 2 dosya olacak.olmazsa yükleyemezsin.eski yazılım dosyalarından uptade dosyası içine yeni yazılımı koyup usb diske yükle.sonra cihaza yükle.. kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anladığım kadarıyla yeni yazılımı yüklememek daha hayırlı gibi duruyor.Var olan özelliklerde gitmiş oluyor.Ulan ML bi yazılımı bile beceremedin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi de yine cihaz üzerinden yazılım yerine baktım. 2.20 diye bir versiyon koymuşlar. Onu da geçersiz dosya diyor. USB üzerinden bildiğim bütün sitelerden yeni yazılım diye verilenleri indirdim ama hiç biri olmuyor. Hepsine geçersiz dosya diyor. Ne yapmam lazım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hodtta bı yazılım gozukmuyor 2.20 çıkmadı sanırım 2.19 zaten balon yazılımdı ip tv beklıyoruz

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri