REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Dreambox hakkında yardım!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Dreambox hakkında yardım!

Arkadaşlar Dreambox alacağımda içimde bir şüphe var şu 3 soruyu sormak istiyorum:

1-Dreambox alırsam ceza yermiyim? :49:
    2-Dreambox kullanmak tehlikeli mi? :49:

Cevaplarınızı bekliyorum!
    Konu Volkan tarafından (28-11-2011 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1,drambox kullanmak kesinlikle suç değil
    2,dreambox kullanmak neden tehlikeli olsunki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım yerli platformlar hakkında böyle yazılar yazmak yasak bu yüzden soruları daha dikkatli soralım.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

altbiki dreambox uydu alıcıları baya güzel fta yayınları seyredersin bisle izlenebilen kanaları izlersın
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lütfen forum kurallarını okuyalım ve buna göre konu açalım.

Sizin amacınıza göre uydu cihazı değişir. ama Dream 500 S alacaksanız zaten 100 tl ibi bir fiyatı varr alın. Ama diğer dream modelleri kullanma amacınıza göre değişir. Bence artık IPTV var eğer DSL hattınız iyiyse IPTV deneyin derim. HD yayın kalitesi çok süper

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cevap verecek yok mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hayati5228 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cevap verecek yok mu?
    neye cevap verecek yokmu

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Lütfen forum kurallarını okuyalım ve buna göre konu açalım.

Sizin amacınıza göre uydu cihazı değişir. ama Dream 500 S alacaksanız zaten 100 tl ibi bir fiyatı varr alın. Ama diğer dream modelleri kullanma amacınıza göre değişir. Bence artık IPTV var eğer DSL hattınız iyiyse IPTV deneyin derim. HD yayın kalitesi çok süper
    Öncelikle konuya cevap yazdığınız için teşekkür ederim! IP TV dediğiniz Tivibu oluyor heralde! Peki Tivibu Ev kullanırsam aylık ücret ödermiyim? İnternetten para gider mi? Ayrıca ben TTNet kullanıyorum! Lütfen beni bilgilendirin de ona göre TV sağlayıcısı alayım. Dreambox kullanıp tüm kanalları izlemek mi , yoksa Tivibu kullanmak mı? Cevaplarınızı bekliyorum iyi günler!..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreambox tehlikelidir yüksek bi yere koyarsan kafana düşebilir he he he

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri