Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 113° Ayarlanabilir mi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 113° Ayarlanabilir mi ?

Selamlar İngiltere premier ligini izlemek ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu linkte maç yayınları bis s ile açılıyor ve neredeyse bütün epl maçlarını veriyor ) için hatay dan
    113 ° East
    uydusundan yayın alabilirmiyim....

çok bilgim yok bu konuda ama bence çok zor belki bilen varmıdır diye sorayım dedim...
    yardım bekliyorum :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aleykümselam,
    C-Band

Ku-Band

Muntazam büyük bir antenle almaniz düsük bir olasilikla mümkün, fakat yayinlari alsaniz bile kirilmalar cok olacaktir.
    C-Band'i icin gerekli araclari temin ederseniz izleme sansiniz olabilir.
    Konu CCW tarafından (10-12-2011 Saat 12:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Ender0 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selamlar İngiltere premier ligini izlemek ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu linkte maç yayınları bis s ile açılıyor ve neredeyse bütün epl maçlarını veriyor ) için hatay dan
    113 ° East
    uydusundan yayın alabilirmiyim....

çok bilgim yok bu konuda ama bence çok zor belki bilen varmıdır diye sorayım dedim...
    yardım bekliyorum :45:
    alabılırsın ama en az 2 mt anten ve anten onunde en az 50 metre (dag.bına .agac) engel olmayacak cunku anten kafası cok yere baktıgı ıcın
    bu uydu icın saglıklı bır yayın almazsın ayrıca spor kanallarını baska uydularda bulursun tabıkı server kulanırsan.
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı korfez41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    alabılırsın ama en az 2 mt anten ve anten onunde en az 50 metre (dag.bına .agac) engel olmayacak cunku anten kafası cok yere baktıgı ıcın
    bu uydu icın saglıklı bır yayın almazsın ayrıca spor kanallarını baska uydularda bulursun tabıkı server kulanırsan.
    elle girilen şifrelerde açılan kanallar varmı diğer uydularda ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri