REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Klima durduğu anda ekranda parazitlenme

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs Klima durduğu anda ekranda parazitlenme

Arkadaşlar klima kompresörü durduğu anda TV de bir parazit oluşuyor. Uydu alıcısı Next ye 2000 cx super plus. Çitf çıkışlı Lnb den direk uyduya bağlantı var. Kablo eskiydi diğer uyduda kullandığım kabloyla değiştirdim. Her iki kabloyla diğer uyduyu aynı odada izlerken parazitlenme yok. Tv bağlantısı scart kabloydu rgb kablo kullandım görüntü daha net fakat parazitlenme sorunu eskiye göre azalsa da tamamen bitmedi. Bahsettiğim işlemleri yapmadan 3 yıl sorunsuz kullanıyordum ne olduysa son 2 ayda oldu. Klima kablosu oda hattında bağlı değil. Sorunum ne olabilir?

Yukarıda çift çıkışlı lnb den bahsettim çıkışın biri next ye 2000 cx 'e diğeri kyoto 9900 dci ' ye bağlı. Kyoto da Ntv paketi sinyal %38 iken next 2000 cx' de %57 kyotoda kanalı izlerken başta bozuk olan görüntü düzeliyor sinyal %46 lara çıkıyor problem nedir sizce?

Saygılarımla...
    Konu realraven tarafından (11-12-2011 Saat 12:27 ) değiştirilmiştir.
    next ye 2000 cx super plus usb
    By realraven :sunglasses2:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anladığıma göre elektrik donanımı ile ilgili bir sorun bu klima motorun elektrik kablo bağlantısını imkanınız varsa başka yerden alın düzelecektir. yada bir elektrikçi çağırıp buat içinden tv elektrik kablo bağlantısını değiştiriniz düzelir. saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Öncelikle yorum için teşekkürler. Elektrik teknikeriyim, klimanın bağlantısı ev dışındaki panodan yapıldı. Mesajımda bahsettiğim gibi aynı düzende 3 yıl sorunsuz izledim. Kablosu çok eski olduğu halde aynı odada diğer uyduyu izlerken parazitlenme yok. Bu kadar değişiklik ve kontrolü yaptıktan sonra aklıma takılan acaba next cx 2000 de bir problem mi var? Kablo giriş, tuner v.b
    next ye 2000 cx super plus usb
    By realraven :sunglasses2:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı realraven Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Öncelikle yorum için teşekkürler. Elektrik teknikeriyim, klimanın bağlantısı ev dışındaki panodan yapıldı. Mesajımda bahsettiğim gibi aynı düzende 3 yıl sorunsuz izledim. Kablosu çok eski olduğu halde aynı odada diğer uyduyu izlerken parazitlenme yok. Bu kadar değişiklik ve kontrolü yaptıktan sonra aklıma takılan acaba next cx 2000 de bir problem mi var? Kablo giriş, tuner v.b
    sorun cihazınızın besleme devresınde olabilir regule kondansatörleri zayıflamış olabilir. Bildiğiniz gibi klımalar watt olarak yuksek enerji çekerler. normal bir AC akım değerındekı watt kazancı bazen bazı cihazlarda bu şekilde sorunlar yapabilir özellikle pc monıtörlerınde karşılaşılan bır durumdur. klıma cıkarken şebekenızden cektığı değer fazla olduğu için cıhazınız etkılenmıyor ama off olunca tesısatınıdakı guç dengelenıyor ve cihazınız da sorun oluşuyor ayrıca tv de de aynı sorun olabılır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri