---Þike soruþturmasý kapsamýnda Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Kulübü Baþkaný Aziz Yýldýrým avukatlarý aracýlýðýyla bir açýklama yayýnladý.
---"Futbolun ve hayatýn gerçekleri çarpýtýlarak..."
---Tesadüfün bu kadarýna þaþýranlar emin olmalýdýrlar ki, iddialar yýðýnýný incelediklerinde, sürecinden baþýndan bu yana kamuoyunun nasýl yanlýþ yönlendirilmeye ve yanýltýlmaya çalýþýldýðýnýn kanýtlarýný göreceklerinden, þaþkýnlýklarý endiþeye dönüþecektir.
--Önemle belirtmek isteriz ki, gerek ceza yargýlamasý ve spor yargýlamasý, gerekse hayatýn tüm gerçekleri ile açýkça çeliþen bu iddia yýðýný hakkýndaki açýklamalarýmýzýn takip edilmesini kamuoyuna duyururuz.
Unutulmamalýdýr ki, gizlilik kararý herkes için kalkmýþ ve söz savunmaya geçmiþtir.
Saygýlarýmla
Aziz YILDIRIM" demiþ demiþ de bir de burdan bakalým...
1-27.4.2011 günü saat 13.40 Mahmut Özgener, Aziz Yýldýrým'ý arýyor:
M.Ö.: Ben gelemiyorum, þimdi unuttum ben Ýbrahim Kýzýl gelecekti. Bana o geldi tam çýkarken ya... Sana bir not yazacaðým, þeye... Mümtaz'a kapalý bir zarfta ver. Çok önemli çok önemli bir þey baþkaným... Dur ben bir numara bulayým da, ben sizi arayacaðým þimdi... Siz kulübe gidince normal telefondan arayýn beni o zaman baþkaným.
---A.Yýldýrým: Ha s...r lan, öðlen yemeðe gelmeye korkuyorsunuz ha s..ir...ama geleceksiniz destek babayý yapacaðým ha s...r hiç hiç anlatma bana!
L.K: Ben geleceðim ama Mahmut sorun çýkartýyor.
A.Yýldýrým: Mahmut kim lan... Sizi onlar mý seçti getirdi he, Mahmut kim ulan Mahmut g....nün korkusundan gelemiyor.
Manisa-TS maçý öncesi FB 500 bin dolar teþvik göndermiþ. 21.2.2011 günü saat: 21.54'te (maç sonrasý) Aziz Yýldýrým'ýn, Ýlhan Yüksel Ekþioðlu'nu aradýðý görüþme:
Aziz: "Öðren bir bakayým da çok kötü oynadýlar ya, ...Ömer Aysan o diksin tamam mý o Kahe."
Ýlhan: "Sanki atýlmak için oynadýlar bir de."
Aziz: "O Kahe bilhassa kendini attýrmak için, Hikmet hoca da iyi bir maç Makukula'yý alýyor ha s.r lan."
Bursa-ÝBB maçýna teþvik vermiþler, 2.3.2011 saat 15.55'te Aziz Yýldýrým'ýn, Ýlhan Ekþioðlu'nu aradýðý görüþme:
Aziz: "Sabah konuþalým da o herif gelecek, o gelmeden ben seninle bir konuþayým yani... nedir vaziyet"
Ýlhan: "Vaziyet gayet iyi... Dediðim gibi yani hepsi iyi baþkaným, üç tarlayý da sürdük yani."
Ýlhan: "Ýnþallah he inþallah yaðmur da yaðar her þey ekinler çýkar yani."
Aziz: "Yalnýz bunlar, tabii Trabzon çok þey oldu, çok panikteler bugün o Süleyman ile konuþtum sesi, sesi þey gibi ölü evi gibi tamam, ...dedim sana ne oldu ...9 puan öndeyken rahattýnýz... bir de hiç cevap vermiyoruz ya. Ondan da rahatsýzlar tabii"...
Ýlhan: "Þu an çok iyi baþkaným þu an ...Gayet iyi."
'Ýddialar yýðýný' dediðiniz bunlar mý ??![]()

Teþekkur:
Beðeni:

Yer imleri