Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Allah için yardım edin çok acemiyim:(

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Allah için yardım edin çok acemiyim:(

Arkadaşlar merhaba.Öncelikle şunu söyleyeyim ben çok acemi bir kullanıcıyım.6 ay önce mersat gold diye satılan biraz araştırınca aslında yumatu ali işlemcili olduğunu anladığım uydumu aldım.2 çanağım mevcut Hotbird ve türksat.Fakat showtv ntvspor vs gibi programlarda şifreleme yüzünden görüntüm yok.Server yükletmek yerine ccamd server falan denedim.olmadı.Bi ton herşeyi denedim gene olmadı lütfen bana çalışan free serverları nasıl yükleyeceğimi anlatır mısınız? MAkina nete bağlı RSS feed üzerinden haber okunabiliyor.Ama pc ile giriş yapamadım çünkü laptopta rs232 kablo yerim yok.nolur yardım edin.konunun yeri burası değilse yönetici ark.lardan özür dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok mu ya bilen bir arkadaş?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım net olarak cihazın markasını yazarsan yardım görürsün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

spidershare gibi server programlar var onlarla bidene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz yumatu ama mersat gold hd diyor.adam gibi server bulamadım hepsi patlak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sanzen13 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihaz yumatu ama mersat gold hd diyor.adam gibi server bulamadım hepsi patlak
    ınternet girişivarsa linux tabanlıdır içindeki poşlukları server bilgileri doldur arat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

server yükleme
    Kumandadan aşşağıdaki sırayı izle.
    Menü+İnternet+Server Düzenleme+1 yada2 8 server yüklenebilir+1 üzerindeyken kumandanın sarı tuşu+Server adı+Port+Kullanıcı adı+Şifre+Server ok+Emm ok+Sağlayıcı Cccamd ve kırmızıya bas açılmadıysa kumandanın yeşil tuşu restart yaparak yenile mavi tuşlada ping at...Eğer server çalışıyorsa yüklemişsindir Not: Server adı filan yazmak için o satırın üzerindeyken OK basarsan yazılım sayfası açılır önce sarıya basarak eski yazıyı sil sonra senin server adını yada şifreni yada kullanıcı adını gir kırmızıya basarak doğrulayıp çık ve diğer yazman gerekenleri böyle yaz.Her yazdığını kırmızıyla save et.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hacı abi çok teşekkürler ilgin için fakat bu dediklerini yapabiliyordum zaten.sakın yanlış anlama dikbaşlılık değil bu söylediğim. bende trksat ve hotbird uyduları mevcut.çalışan hiçbir server bulamadım binlercesini denedim.hiçbiri çalışmıyor zaten o serverları oraya girmesi uğraştırıyor ama emekler hep boşsa çalışan server yok:S cihaz nete bağlı eminim bu arada lütfen bi çalışan bedava bi server bulun bana:S:S

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu cihazlarda newcamd server yüklenebiliyor.
    biraz önce çalışan bir newcamdserver buldum.deneyebilirsiniz.

Host : 4shring.sytes.net
    PORT : 303 JSC SPORT
    Username: L25T7X
    Password: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DES*** : 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaza yazılm attım şuanda taratıyorum.hemen deneyeceğim teşekkürler sonunda!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri