Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: redline twin kart yeni tarihli yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart redline twin kart yeni tarihli yazılım

redlayn twin kart yeni tarihli yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın Hakan 77,
    Bu yazılımla W6 (21.6° E) uydusundan da data alabiliyor muyuz? Alınıyorsa data frekansı nedir,bilgilendirirseniz sevinirim.Zira konum olarak Thor ve Hellesat'n kurulması olanaklı değil.Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimki t7500 w3 ten alıyorum twin kartların datası w3 w6 twordur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart br 2000

:45:teşekkürler paylaştıgınız için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gzell

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Redlİİne

bu slave redline t 7500 hd içinde uyum sagllıyomu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben redline t 7500 hd twin tuner li yeni bi digital aldım hotbirdi ayarladım hellasat uydusunu ayarladım ama hotbird teki hiç bir kanalı açmıyo kanal şifreli diyo cihaz şifreyi çözmüyo neyapmam lazım yardım lazım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pirsuslu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben redline t 7500 hd twin tuner li yeni bi digital aldım hotbirdi ayarladım hellasat uydusunu ayarladım ama hotbird teki hiç bir kanalı açmıyo kanal şifreli diyo cihaz şifreyi çözmüyo neyapmam lazım yardım lazım....
    datayı w3 t 7500 datası w3 :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pek fazla birşey açmaz bir pakette birkaç kanal çıkarır extra özel kanalları açmaz örnek cyfra vodler ve sky primafile kanallar yok canal+lar eskisi gibi vizyon filmleri koymaz sadece akşamları normal kanaldan farkı kalmadı logo ve görüntülerde berbat yaptılar en iyi cihaç drambox 8000 ve sky primafileleri açacak server

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pirsuslu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    t7500 yazılımını usb den atacaksın yeni yazılımını yeni yazılımla görüntüdeki çizikler giderildi w3 ten alıyorum data hiç kapanmıyor ama güzel birşey açmıyor

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri