REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: redline twin kart yeni tarihli yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[B]Sayın Hakan 77,W3 data frekansını yazar mısın?Teşekkürler!..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben T7500 cihazıma yeni çıkan 22.3.2012 tarihli yazılımı yüklemeden önce hordbirddeki yayınlar çözülüyordu.Malesef şimdi yayınlar kilitli göstermediği halde şifreli yayın diyor.Lütfen yardım edin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugurmurat360x Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben T7500 cihazıma yeni çıkan 22.3.2012 tarihli yazılımı yüklemeden önce hordbirddeki yayınlar çözülüyordu.Malesef şimdi yayınlar kilitli göstermediği halde şifreli yayın diyor.Lütfen yardım edin.
    yeni çıkan yazılımı dün denedim inan süperdi yazılım sky prima filelerin yarısı açıktı bugün data var ama kart bilgileri yok ondan kapalıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    [B]Sayın Hakan 77,W3 data frekansını yazar mısın?Teşekkürler!..
    data frekans vermek doğru değil yasaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hakan_77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    data frekans vermek doğru değil yasaktır
    Bu forumda eski-yeni model Redline kullanan bir çok dost var.Ama yasak kararını ilk kez sizden duyuyorum; ne o,yoksa yerli platforumlara ait bir sır mı açıklanıyor? Ya da bu frekans salt redline için mi data veriyor?Yasak olmanın gerekçesi ne?Belirttiğiniz bu yasak forumun ilkelerinde yok.Ama "benim canım böyle istiyor,paylaşmak zorunda değilim!" diyorsanız,bu sizin kararınız! Böyle bir karar da ,bu forumda bulunan sizin,benim ve hepimiz için bir forumu paylaşmanın etiğine aykırı!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 bulamadınmı alacak uysu

Alıntı pirsuslu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu slave redline t 7500 hd içinde uyum sagllıyomu
    çıkar elinden en güzel yumato internerli başka marka al

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri