REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: merkezi sistemde hiç bir binada sinyal yok yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart merkezi sistemde hiç bir binada sinyal yok yardım

merhaba aranıza yeni katıldım umarım sorunumu çözebilirim..

İş yerimizde 2 çanaklı olması lazım bir uydu sistem var ve switch ile sanırım odalara bölünüyor. Her odada ayrı receiver var. Sorun şu ki hiç bir odaya uydu sinyali gelmiyor. Sorun nereden kaynaklanır ? Switch in giriş uclarında en sagdaki kablo kopmus ve jack ın içinde kalmıs tekrar kablo sokamıyorum sorun nereden kaynaklanır lütfen yardım edin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydu dan sınyal alamıyordur buyuk bır ıhtımal santral uydudan gelen sınyallerı dağıtır sınyal gelmıyorsa sınyal yok der merkezı uydu santralı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gokay1990 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba aranıza yeni katıldım umarım sorunumu çözebilirim..

İş yerimizde 2 çanaklı olması lazım bir uydu sistem var ve switch ile sanırım odalara bölünüyor. Her odada ayrı receiver var. Sorun şu ki hiç bir odaya uydu sinyali gelmiyor. Sorun nereden kaynaklanır ? Switch in giriş uclarında en sagdaki kablo kopmus ve jack ın içinde kalmıs tekrar kablo sokamıyorum sorun nereden kaynaklanır lütfen yardım edin..
    Alıntı pcmemo1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uydu dan sınyal alamıyordur buyuk bır ıhtımal santral uydudan gelen sınyallerı dağıtır sınyal gelmıyorsa sınyal yok der merkezı uydu santralı.
    Mesaja 6 ay olmuş arkadaşım. Ayrıca mesajda santral diye birşey geçmiyor ve switch ile uydu sinyali bölünmez...Teknik olarak bir kablo üzerinden sağlıklı olarak bir receiver kullanılabilir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş santral in beslemsinden yada adptörden olabilir bide elktirk gelyormu konter et

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri