Aþkýna karþýlýk vermeyen kadýný kezzapla bacaðýndan ve kalçasýndan yaraladý.

Balýkesir'in Bandýrma Ýlçesi'nde Mürvet Ç. (42) adlý kadýn, arkadaþlýk teklifini geri çevirdiði 51 yaþýndaki kiþi tarafýndan sokak ortasýnda kezzaplý saldýrýya uðradý. Mürvet Ç. bacaðýndan ve kalçasýndan yaralanýrken 3 çocuk babasý saldýrgan, tutuksuz yargýlanmak üzere serbest býrakýldý.

Balýkesir'de, adam yaralamadan sabýkasý olan evli ve 3 çocuk babasý Yüksel K. (51), önceki akþam, iddiaya göre 1 senedir rahatsýz ettiði Mürvet Ç.'nin (42) sokakta yolunu kesti. Aþkýna karþýlýk vermemesi durumunda kendisini yakacaðýný söyleyen Yüksel K., eþinden boþanan 1 çocuk annesi kadýndan yine ret cevabý aldý. Yüksel K., dün sabah iþe gitmek için evden çýkan Mürvet Ç.'yi aracýyla bir süre takip etti. Mürvet Ç., arabadan inerek arkasýndan yaklaþan Yüksel K.'yý fark edip kaçmaya çalýþtý. Yüksel K.'nýn, yüzüne doðru fýrlattýðý kezzap, kadýnýn kalçasýna ve bacaðýna isabet etti.

Saldýrýyý yapan Yüksel K. olay yerinden kaçarken, elbiseleri paramparça olan ve vücudunun çeþitli yerlerinde yanýklar oluþan Mürvet Ç. hastaneye kaldýrýldý. Zanlý Yüksel K., Bandýrma'nýn 100. Yýl Mahallesi'nde güvenlik güçlerince yakalandý. Bacaðýnda ve kalçasýnda asit yanýðý olan Mürvet Ç. ise Bandýrma Devlet Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

SERBEST KALDI

Daha önce de yaralama olayýna karýþtýðý öðrenilen Yüksel K., çýkarýldýðý adli makamlarca "Kasten adam yaralamak" suçundan iþlem yapýlarak tutuksuz yargýlanmak üzere serbest býrakýldý.

"1 YILDIR TACÝZ EDÝYOR"

Saldýrganýn her fýrsatta kendisini taciz ve tehdit ettiðini öne süren Mürvet Ç., yetkililerden yardým istedi. Talihsiz kadýn, "1 senedir cinsel tacizlerine maruz kaldým. Evime zorla girmeye çalýþtý. Bizim gibi insanlar onun gibilerin elinde kul köle mi olsun? Kimse konuþmadýðý için bunlara fýrsat tanýnýyor. Ben susmayacaðým. Böyle insanlarýn toplumda yeri yok. Ben kendi alnýmýn teriyle ekmeðimi kazanmak için sabahýn köründe sokaða çýkýyorum. Bunlar yüzünden iþimizi býrakýp evlere mi kapanalým? Ama ben kapanmayacaðým. Yetkililer bana yardýmcý olsun" dedi.

Eþinden boþanan Mürvet Ç., 70 yaþýndaki annesi ve 10 yaþýndaki kýzýyla birlikte yaþadýðýný söyledi. (Habertürk)

kaynak::: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.