REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Beşiktaş 3-1 Stoke City Beşiktaş'ımızı tebrik edelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilalyıldız Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    S.A.Beşiktaş'ımızı tebrik edelim arkadaşlar.AEO.
    Sayın hilalyıldız;

Beşiktaş'ımızı ayakta alkışlıyoruz ve tebrik ediyoruz. Tekrardan konu açmaya gerek görmediğim için konular birleştirildi. Ayrı ayrı sayfalar yerine tek sayfadan devam edelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir türk takımının bu kadar baskılı oynaması beni gururlandırdı tebrikler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tebrikler beşiktaş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Carvalhal'i ağlatan telefon Soyunma odasında galibiyet sevinci yaşayan Carvalhal'e gelen bir telefon, Portekizliyi gözyaşlarına boğdu.

Beşiktaş'ın Stoke City´yi 3-1 yendiği maçtan sonra ilginç anlar yaşandı.

Soyunma odasında grubu lider tamamlayan futbolcular zafer sarhoşu olmuş eğlenirken, oyuncularını kenardan izleyen Portekizli teknik direktör Carvalhal´in telefonu çaldı.

Macadogru.com'un haberine göre soyunma odası bayram yeri iken, henüz karşılaşma yeni bitmişken, siyah-beyazlı takımı hem ligde hem de Avrupa´da zirveye oynatan Carvalhal´i arayan ismin geçtiğimiz günlerde Metris cezaevinden tahliye olan Tayfur Havutçu olduğu öğrenildi.

Yaklaşık 2 dakika sürdüğü öğrenilen telefon görüşmesinden sonra Carvalhal´in gözyaşlarını tutamadığı ve zaferi kutlayan öğrencilerinin yanına giderek "Bana bu geceyi yaşattığınız için hepinize tek tek teşekkür ederim. Hepinizle gurur duyuyorum ve bu turnuvanın sonuna kadar gideceğimize inanıyorum" dediği bildirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tebrıkler karakartal

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri