Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arasý

Konu: Beþiktaþ 3-1 Stoke City Beþiktaþ'ýmýzý tebrik edelim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hilalyýldýz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    S.A.Beþiktaþ'ýmýzý tebrik edelim arkadaþlar.AEO.
    Sayýn hilalyýldýz;

Beþiktaþ'ýmýzý ayakta alkýþlýyoruz ve tebrik ediyoruz. Tekrardan konu açmaya gerek görmediðim için konular birleþtirildi. Ayrý ayrý sayfalar yerine tek sayfadan devam edelim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bir türk takýmýnýn bu kadar baskýlý oynamasý beni gururlandýrdý tebrikler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tebrikler beþiktaþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Carvalhal'i aðlatan telefon Soyunma odasýnda galibiyet sevinci yaþayan Carvalhal'e gelen bir telefon, Portekizliyi gözyaþlarýna boðdu.

Beþiktaþ'ýn Stoke City´yi 3-1 yendiði maçtan sonra ilginç anlar yaþandý.

Soyunma odasýnda grubu lider tamamlayan futbolcular zafer sarhoþu olmuþ eðlenirken, oyuncularýný kenardan izleyen Portekizli teknik direktör Carvalhal´in telefonu çaldý.

Macadogru.com'un haberine göre soyunma odasý bayram yeri iken, henüz karþýlaþma yeni bitmiþken, siyah-beyazlý takýmý hem ligde hem de Avrupa´da zirveye oynatan Carvalhal´i arayan ismin geçtiðimiz günlerde Metris cezaevinden tahliye olan Tayfur Havutçu olduðu öðrenildi.

Yaklaþýk 2 dakika sürdüðü öðrenilen telefon görüþmesinden sonra Carvalhal´in gözyaþlarýný tutamadýðý ve zaferi kutlayan öðrencilerinin yanýna giderek "Bana bu geceyi yaþattýðýnýz için hepinize tek tek teþekkür ederim. Hepinizle gurur duyuyorum ve bu turnuvanýn sonuna kadar gideceðimize inanýyorum" dediði bildirildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tebrýkler karakartal

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri