ALLAH rahmet eylesin.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
ALLAH rahmet eylesin.
next ye 2000 cx super plus usb
By realraven :sunglasses2:
sevdiðim ve beðendiðim bir oyuncuydu ALLAH rahmet eylesin mekaný cennet olsun
dizide oynadýðý kürt baba karekteri muhteþem bir roldü bana kürtlerinde canlandýrdýðý insanlar gibi olabileceðine beni inandýrdý bu bence rolünün hakkýný vermek demektir.
Bu dünyada rolü bitti þimdi yaptýklarýný geçip izlemek sýrasý kendisinde inþaallah yaptýklarýndan rahmet bulur
Allah rahmet eylesin
Ýzlediðim her rolünün hakkýný veren deðerli bir oyuncuydu. Allah rahmet eylesin...Ailesine sabýrlar diliyorum...
allah rahmet eylesin
allah rahmet etsin. çok sevdiðim bir sanatçý idi. umarým ameli iyidir ve mekaný cennet olur.
(yahu þu mezara götürürken alkýþlama iþini bir türlü anlamýyorum.bazý entel dantel vatandaþlar nereden esti ise böyle bir moda çýkardýlar. ve peþi sýra herkes bu modaya uydu... günahtýr kardeþim... vefat edene bu eziyet verir. dinimizde böyle bir uygulamanýn yeri yoktur. vefat edildiðinde tertemiz yýkarsýn, musallaya koyarsýn, cenazeyi kýlarsýn, omuzda mezarbaþýna kadar sessiz taþýrsýn. (aþýrý þekilde aðlamakta uygun deðil.) defin edersin, bu sýrada hoca okunacak ayetleri okur ve duasýný yapar. müslümanýn defini böyledir. yabancýlara özenti iliklerimize kadr iþlemiþ...)
selametle...
kurtlar vadisindeki rolü ile : (halo dayýya);
ALLAH rahmet eylesin. allah taksiratýný affetsin.
allah rahmet eylesin onu halo dayi rolu ile tanimistim
allah rahmet eylesin. iyi santçýydý.
Allah rahmet eylesin.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri