REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: GS TV yi türksat uydusunda görmek istiyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha GS TV yi türksat uydusunda görmek istiyoruz

Sayın başkanımız Ünal Aysal ve ekibi göreve geldiklerinde ilk olarak gs tv yi şifresiz yapıcaklarını söylediler güzel bir gelişme idi, ve sözlerini tuttular digitürk içinde tüm üyelere şifresiz yaptılar.
    Artık diyorum ki bizim televizyonumuz bizim uydumuza gelmeli başarılarımızı kendi kanalımızla çoşkuyla kutlamalıyız , en doğru haberleri taraftarlar olarak kanalımızdan almayı doğru biliyorum.
    Sizlerde istermisiniz türksatta yayına başlasın hadi yazın çığ gibi büyüyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    galatasaray tv yi digitürk kendi abonelerine bu ikramı sunuyor ancak kulüp olarak türksattan bir tp no suna yerleştirilmesi lazım tüm olay bu ancak bir gelişme göremedik daha; bende netten izleme gösterdim ancak kotalı olanlar uçmasın sonra :-)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın başkanımız Ünal Aysal ve ekibi göreve geldiklerinde ilk olarak gs tv yi şifresiz yapıcaklarını söylediler güzel bir gelişme idi, ve sözlerini tuttular digitürk içinde tüm üyelere şifresiz yaptılar.
    Artık diyorum ki bizim televizyonumuz bizim uydumuza gelmeli başarılarımızı kendi kanalımızla çoşkuyla kutlamalıyız , en doğru haberleri taraftarlar olarak kanalımızdan almayı doğru biliyorum.
    Sizlerde istermisiniz türksatta yayına başlasın hadi yazın çığ gibi büyüyelim
    Ünal Aysal ve GS TV'yi Turksatta şifresiz yapmak mı? hiç güleceğim yoktu!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın uydu kurdu rumuzlu üye neden güldün bir bildiğin varsa bizleride aydınlatırmısın?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın uydu kurdu rumuzlu üye neden güldün bir bildiğin varsa bizleride aydınlatırmısın?

Baskaninizin icraatina güldü herhalde.Baksaniza geldiginde ilk is olarak bunu halledecegini söylemis.Sözünde durmamis.

Bu olabiirmi acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dikkatli okursanız benim yazımı, bizim başkan geldiğinde yapıcağını duyurduğu ilk icraatını, gerçekleştirdiğini söylemişim.
    Digitürk içerisinde tüm üyelere şifresiz yaptılar.
    Ben Türksat uydusuna gelmesi için çaba harcıyorum ve bukonuda bir çığ olalım diyorum varmısınız?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hadi bakalım hayırlısı.
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şahane olur Türksatta şifresiz görmek.İnşalah gerçekleşir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gs tv yeni frekansı 11845 v 30000

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turksat

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri