REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: GS TV yi türksat uydusunda görmek istiyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasaray tv yi netten izleme
    galatasaray tv yi digitürk kendi abonelerine bu ikramı sunuyor ancak kulüp olarak türksattan bir tp no suna yerleştirilmesi lazım tüm olay bu ancak bir gelişme göremedik daha; bende netten izleme gösterdim ancak kotalı olanlar uçmasın sonra :-)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dikkatli okursanız benim yazımı, bizim başkan geldiğinde yapıcağını duyurduğu ilk icraatını, gerçekleştirdiğini söylemişim.
    Digitürk içerisinde tüm üyelere şifresiz yaptılar.
    Ben Türksat uydusuna gelmesi için çaba harcıyorum ve bukonuda bir çığ olalım diyorum varmısınız?
    arkadaşım nasrettin hocanın bir lafı vardı parayı veren düdüyü calar misali

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın can baba neden frekans yazdınız insanları yanlış yönlendiriyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gs tv nin fazla izleyiyiciye ihtiyacı yok sadece digi türk üyelerine has birkanal mı acaba diye düşünüyorum
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiye de taraftarı çok olan bir takım ve siz bu tv nin izleyiciye ihtiyacı yok diyorsunuz onun biz taraftarlarına ihtiyacı olmasa bile
    biz taraftarların kanalımıza ihtiyacımız var TÜRKSAT a gelmesini de istiyorum ben şahsım ve taraftar arkadaşlarım adına bunun için mesela neler yapabiliriz bunu burada tartışabiliriz.
    galatasaray sitesinden mail yağmuru yapabiliriz ama burada organize olmalıyız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğrusu herkez turksatta sifresiz yayına devam etmesini ister ama şuda bi gercekki digiturk bu kanalı bırakmaz zaten yapılan anlasmadada bunlar belirtilmiştir. Gs turksatta kanalı yayına baslatacağım diye bi sürü para odemek zorunda kalır digi ye bence şimdilik bu sekilde gitmesi kanalın geleceği için iyi olur yoksa turksatta gelir olmadan uzun sure yayına dewam edebileceğini bir Gs taraftarı olarak malesef mumkun görmüyorum!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

futbol takımımız maşaallah iyi gidiyor ve takımımızla ilgili en doğru bilgiyi kanalımızdan almak biz taraftarların hakkı.
    Yönetimimiz buna en kısa sürede çözüm bulsun yani bir fb tv kadar olamıyormuyuz adamlar nelerle sarsıldı ancak türksatta yayınları durmadı yani hiç bir gruba bağımlı olmamalı tv miz kendini döndürebilmeli bunun için ne kadar genç beyinler var yani istenirse her şey başarılır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya kardeşim bak bunlar boş işler, milleti oyalayıp duruyorlar. Ya anlaşma bitmemiştir ya da milleti başından savma veya başkan olmak için GS TV'Yİ ŞİFRESİZ YAPACAĞIZ dediler! Sırf para! Türkiye'de nereden baksan baya bir kanal var bunların % 50'sini platform kanalları oluşturuyor ve bir de önüne gelen istediği kanalı açıyor! Ama Fransa öyle değil. Bildiğime göre 6 tane haber kanalı ve herkesin izleyebileceği düzeyde kanallar var! Mesela Fransa'da 200 kanal var,150'si platform diğer 50'si ise şifresiz kanallardır. Ama o 50 kanalda ''S Yıldız,Fix TV, PLUS,Fly TV, HLT,Kanal Biz'' gibi kalitesiz kanal yok! Üstelik altını çiziyorum KLÜP TELEVİZYONLARI NEREDEYSE TÜM DÜNYADA ŞİFRESİZ (Türkiye Hariç)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gs tv yi türksatta görmek istiyorum

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri