yazılım tarafımdan test edilmiştir.twin protokol ile uyumlu cihazlarla kullanabilirsiniz.uydudan paylaşım ile hotbird nilesat full..data uydusu w3.
not:yazılım yuklemeden doğabilecek arızalardan kullanıcılar sorumludur
yazılım tarafımdan test edilmiştir.twin protokol ile uyumlu cihazlarla kullanabilirsiniz.uydudan paylaşım ile hotbird nilesat full..data uydusu w3.
not:yazılım yuklemeden doğabilecek arızalardan kullanıcılar sorumludur
hotbirddeki hd kanallarda full
arkadaşlar bu yazılım normal Iq plus yazılımımı eğer öyle ise data uydusu w3 kablosu nereye bağlanıyor bende 6000 gold tween var 2.tunere yeni yazılımı atamıyorum sanırım bir arızası var dönüşüm yazılımını aynı cihazın 1.borduna atabilirmiyim.lütfen kısaca bir yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.
peki arkadaşlar yumatu 6000 gold twen cihaza bu dönüşüm yazılımını atıp yumatu hd2000 cihazda sssp ile yaylaşım yapabilirmiyiz.kafam iyice karıştı.alakanıza şimdiden teşekkür ederim.
redline t7500 kullanıyordum az kanallar açılıyordu yazılımı yumatu crxse yüklettim dongle olarak kullanıyorum gerçekten süper tavsiye ederim yazılımı
hocam;
elimde yumatu IQ PLUS 3329C
display de sadece kırmızı yeşil ışık olan
FTA cihaz sanırım bu cihaz uyumlu yazılım için
peki ,diyelim yazılımdan vazgeçtik eski haline dönmesi mümkün mü ?
kumanda çalışmaz diyorsunuz dongle olarak çalışması için
herhangi bir ayara yapmaya gerek yok mu?
iki cihazı biribirinr bağlmak için normal RS232 kablosu uygun mu ?
teşekkürler...
cihaza hiçbir ayar yapmaya gerek yoktur rs232 ile baglanabilirsin data w3 ten geri dönüşüm için dump dosyasını cekersen iyi olur
denemedim ..ama ben önce dump dosyasını aldım aynı loaderle
arkadaşlar bende 2 adet yumatu ıq plus var biri küçük diğeri büyük kasa küçük kasaya dönüşüm yazılımını attım cihaz yazılımı aldı tv ye taktığımda activited 2012/20/06 yazıyor diğer büyük kasada nort star lı yazılım var bu seçeneği seçtim rs 232 ile bağlantı yaptım w3 çanağı küçük cihaza bağladım ama yayınları çözmedi başka yapmam gereken birşey varmı acaba yardımlarınızı bekliyorum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri