Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
50 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Sunny 19-25 AĞustos Tps Ok Yazilimlari TÜRKİYEDE İLK

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı arslanboga Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bu forumu artık terk ediyorum snopy tps okey diyor herkes destek veriyor teşekkür etmesi çok kolay haydi snopy sizin olsun,
    arkadaşım emeği gecenlere saygısızlığın anlamı yok bence;verilen yazılımı ister at ,atma yazılım atmakve atmamak kişiye özeldir.snopy usta zaten 1.sayfada neler yapmamızı detaylı şekilde anlatmış,ne öğrendiysem bu forum sayesinde öğrendiğimi ve ne zaman ne yapmam gerektiğini yazdığım zaman bana ve diğer arkadaşlara anında cevap yazıldığını belirtmek isterim ayrıca forumda emeği gecenlere tesekkürler.iyiki varsın:45: SUPERSAT FORUMkolaygelsin.
    Konu western32483 tarafından (21-08-2006 Saat 12:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı western32483 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım emeği gecenlere saygısızlığın anlamı yok bence;verilen yazılımı ister at ,atma yazılım atmakve atmamak kişiye özeldir.snopy usta zaten 1.sayfada neler yapmamızı detaylı şekilde anlatmış,ne öğrendiysem bu forum sayesinde öğrendiğimi ve ne zaman ne yapmam gerektiğini yazdığım zaman bana ve diğer arkadaşlara anında cevap yazıldığını belirtmek isterim ayrıca forumda emeği gecenlere tesekkürler.iyiki varsın:45: FORUM SAT kolaygelsin.
    forumlar karıştı galiba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forumlar karıştı galiba
    :49: forumsat a üye değilim nasıl karıştırdım bende anlam veremedim ustam düzeltme yapılmıştır kolaygelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Arkadaşımız zaten detaylı açıklamayı yapmış.!

Yazılım kapasitesi 290 AESİ birden almıyor Yani Kısmen auto..!

Zaten Adı üzerinde Test Yazılımları isteyen yüklesin istemeyen yüklemesin arkadaşlar..!

Bakın elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz Eleştri yapacağınıza eksikleri bildirip destek verin arkadaşlar kırıcı değil yapıcı olalım..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar emege saygı gösterelim.arkadaşımız bir yazılım vermiş bizim için ugraşmış.ama acıyor ama acmıyor.bunu da bizle paylaşmış.bize yardımcı olmak istemiş.yüklemek veya yüklememek sizin elinizde.eger daha iyisini siz yapıyorsanız ona da saygı duyarız.emegi gecenlere tesekkür ederim.saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lutfen sabirli olalim beyler snopy bu isi cozer onu ********* olarak tanidik eminim kaonuda cozecektir cunku kaon asil onun uzmanlik alanina girer.
    Iyiki varsin SNOPY

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğinin karşılığını alman dileği ile
    Teşekkürler
    Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merçi je vais le tester tous de suite

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler usta ellerine sağlık

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri