Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
50 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Sunny 19-25 AĞustos Tps Ok Yazilimlari TÜRKİYEDE İLK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clefs d'activation du 20/08/2006 18:19:00 par Greg38bj
    Provider : TPS : Viaccess : Id : 007C00clef Pri : 07 : 6C A9 E2 7C DC FA 92 6B clef Sec : 07 : DA 2A 30 36 EC 4B 8C FC

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler arkadaşlar.........................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merci snopy svp s/w nextvision h/w 12.03a5 qui marche
    avec system cryptworks merci infiniment

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler eline sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı arslanboga Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bu forumu artık terk ediyorum snopy tps okey diyor herkes destek veriyor teşekkür etmesi çok kolay haydi snopy sizin olsun,
    arkadaşım emeği gecenlere saygısızlığın anlamı yok bence;verilen yazılımı ister at ,atma yazılım atmakve atmamak kişiye özeldir.snopy usta zaten 1.sayfada neler yapmamızı detaylı şekilde anlatmış,ne öğrendiysem bu forum sayesinde öğrendiğimi ve ne zaman ne yapmam gerektiğini yazdığım zaman bana ve diğer arkadaşlara anında cevap yazıldığını belirtmek isterim ayrıca forumda emeği gecenlere tesekkürler.iyiki varsın:45: SUPERSAT FORUMkolaygelsin.
    Konu western32483 tarafından (21-08-2006 Saat 11:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı western32483 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım emeği gecenlere saygısızlığın anlamı yok bence;verilen yazılımı ister at ,atma yazılım atmakve atmamak kişiye özeldir.snopy usta zaten 1.sayfada neler yapmamızı detaylı şekilde anlatmış,ne öğrendiysem bu forum sayesinde öğrendiğimi ve ne zaman ne yapmam gerektiğini yazdığım zaman bana ve diğer arkadaşlara anında cevap yazıldığını belirtmek isterim ayrıca forumda emeği gecenlere tesekkürler.iyiki varsın:45: FORUM SAT kolaygelsin.
    forumlar karıştı galiba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forumlar karıştı galiba
    :49: forumsat a üye değilim nasıl karıştırdım bende anlam veremedim ustam düzeltme yapılmıştır kolaygelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hehe olur arasıra öyle şeyler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm .teşekkürler yanlız denedim yazılım çalışmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bide ben deneyim

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri