Yayýncý kuruluþ, þike soruþturmasý nedeniyle abonelik iptallerinin zararýný ciddi anlamda artýrdýðýný, zarar giderilmezse mahkemeye baþvuracaðýný açýkladý
Spor Toto Süper Lig'in yayýn hakkýna sahip olan Digitürk, futbolda þike soruþturmasýnýn ardýndan aboneliklerin iptal edilmesiyle gelirlerinin ciddi anlamda düþtüðünü bildirdi. Zararý 100 milyon dolarý aþan þirket, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve kulüplerden zararýn giderilmesine dair olumlu yanýt alamamasý halinde, ihale bedelinin düþürülmesi için mahkemeye baþvuracaðýný açýkladý.
Digital Platform Ýletiþim Hizmetleri AÞ (Digitürk) yetkilileri, þike soruþturmasý kapsamýnda gözaltýlarýn baþlamasýyla büyük oranlarda abonelik iptal talepleriyle karþýlaþtýklarýný belirterek, iptallerin soruþturmaya dahil olan kulüplerin taraftarlarýn yaný diðer kulüp taraftarlarýndan da katýlmasýyla arttýðýný söyledi.
Þuyoruma bir bakýn Allah Aþkýna
Digitürk Zararini TS, Kanaltürk,Beyaz tv, ve FB Düsmanlarindan Alsin FB"siz Bir Ligin Degeri Olamaz ,,kadir orman - (543 yorum)
vaybeeeeeeeee
BUNLAR UZAYDA OLMADI HERHALDE
Þike soruþturmasý kapsamýnda yapýlan telefon dinlemelerinde ortaya çýkan kayýtlar herkesi þaþýrtmaya devam ediyor. Þike operasyonunun baþladýðý 3 Temmuz öncesi, 1 Temmuz'da Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým ile Asbaþkan Þekip Mosturoðlu arasýndaki bir telefon görüþmesinde ilginç diyaloglar ortaya çýktý. Aziz Yýldýrým ve Þekip Mosturoðlu, Futbol Federasyonu seçimleri sonrasý Tahkim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu ve Profesyonel Disiplin Kurulu üzerine deðerlendirmeler yapýyor. Kurullardaki üyeler için ortaya konan, "Bizden, tanýmýyorum, Fenerbahçeli, 5 kiþi burada bizden, Hasan Gerçeker'inkini bizimki gibi düþünürsek 6'ya bir gibi burada, disiplin kurulunda Fahri bey baþkan olmuþ" ifadeleri dikkat çekiyor.
"BURADA 5 KÝÞÝ BÝZDEN"
Aðustos ayýnda basýna yansýyan konuþmasýnda Þekip Mosturoðlu bir gazeteciye "Tahkim Kurulu 6-1 bizde. Disiplin Kurulu da 4-3 bizde" ifadesini kullanmýþtý. Baþkan Aziz Yýldýrým ile yaptýðý görüþmede Þekip Mosturoðlu, Disiplin Kurulu için bu sefer "5 kiþi burada bizden" yorumunu yapýyor. Mosturoðlu, Tahkim Kurulu için ise bir deðiþiklik yapýyor ve yine "6'ya 1 gibi burada" yorumunu yapýyor. .
'Bizim hakemimiz'
Aziz Yýldýrým: Efendim Þekip
Þekip Mosturoðlu: ... kurullarý açýkladýlar, gördünüz mü?
A.Y.: Neyi?
Þ.M.: Kurullarý açýkladýlar.
A.Y.: Hýý
Þ.M.: Emine hocayý çizmiþler.
A.Y.: Kimi Emine'yi mi?
Þ.M.:
Hý hý þey diye
A.Y.: Ben ona hiç bakmadým.
Þ.M.: ... dosyasýnda bizim hakemimiz olduðu için gerekçe de bu. Dýþ iliþkiler komite var, Metin Þen orda üye.
A.Y.: Hýmm
Þ.M.: Geri kalanlar hemen hemen ayný
A.Y.: Ben hiç bakmadým ona, hiç görmedim.
Þ.M.: Merkez Hakem Kurulu'nda Metin Tokat falan var, Galip Bitigen.. Bir saniye baþkaným Yusuf Namoðlu baþkan orda bir saniye þimdi söylemeyeyim baþkaným, Emine haným iki gözü iki yaþ aðlýyor... Mehmet Ali Aydýnlar bir de Fenerbahçe'ye baþkan olacaktý diyor Fenerbahçeliyiz kurula giremiyoruz diyor böyle þey olur mu diyor.
A.Y.: Vay be Þ.M.: Ya resmen öyle demiþ baþkaným ya olur mu öyle bir þey.
A.Y.: Yok ona birisi söylemiþtir.
Þ.M.: Ýcra Kurulu yapýlmýþ baþkaným Göksel var, Lütfi, Hüsnü Güreli, Cüneyt Tanman.
A.Y.: Hý

Teþekkur:
Beðeni:

Yer imleri