REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Atlanta Hd Box Mkv Oynatıyormu ??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Atlanta Hd Box Mkv Oynatıyormu ??

Merhaba ;
    Atlantanın güzelliklerinden bahsetmişiz çok hoş ancak paylaşımlı çok cihaz var ve aşağı yukarı hepsi iyi düzeyde zaten. Günümüz de artık insanlar tv deki yayınlarda çok şeyler bulamamaktadır. Dolayısı ile genelde çoğu kişinin kendi arşivi mevcuttur. Bu tarz cihazların çoğu usb üzerinden avi ve özellikle hd için mkv oynatabiliyor.

Atlanta Hd box cihazının bu yönde konumu nedir ve ne tarz çalışmalar yapmaktadır??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

atlanta mkv oynatmıyor şu an

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydu işini yapmalı bence mkv de hd playerler oynatmalı herkes işini yapmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mkv oynatmaz ve oynatmayacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

botech 2010 hdler avi ve dat oynatıyor yeni çıkacak botech2030 hd lerde oynatacak ayrıca modul girişide olacak ayrıca twin protokolde mevcut

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dost,ben de Botech 2030 HD nin çıkmasını sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.Umarım önceki modellerin sorunlarını taşımadan gelir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet haklısın 2010 hd deki sorunkar olmaz umarim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar standart uydu izleme ve server olayı artık tüm cihazlarda var ve kötü zaten yok.
    Kaldıki zaten yasal üyelik te digiturk bu cihazın üzerinden izlemenize müsaade etmiyor kendi cihazını getiriyor. Media izletmiyor ise ne anlamı kalıyor ki standart uydu dışında bu kadar para vermeye ????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avi oynatıyor ama mkv denemedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya hasta oluyorum bu firmaların burundan kıl aldırmayan tavırlarına. Yazmayacaktım ama yazdım yinede- 450-500 tl arası cihaza para ver mkv oynatmasın, 4/3 görüntü (tüplü tv için vermesin daima 16/9 olsun . Tlf açarsın merkezlerine birde sana ukalaca ''Beğenmiyorsanız aldığınız yere geri verin diye bir yetkili çıkar'' Sanki bana babasının hayrına cihazı bağışlamış gibi... Böyle beylik tavırlarla nereye kadar...Güzel kardeşim ben aldım atlantayı 2 gün sonrada aldığım yere iade ettim gittim başka cihaz aldım 100 tl farkla orjinal linux her tür formatıda oynatıyor. Ne uğraşıyorsun bu tip cihazlarla ve de tavırlarla... Sat kurtul, sana diyeceğim budur...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri