Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: 4 Kilo Bal 100 TL Reklamları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tv de reklama göre bal almam kendimce...iyi kaliteli bal epey pahalı...petek pal tercih ediyorum genelde..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3 kilo, 4 kilo derken 5 kilosu 100 lira sahte bal reklamları da çıktı arkadaşlar. vatana, millete hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizim burada koru marka petekli bal var markette 14 tl gayet te iyi beni arasınlar 5 kilo balı 75 tl alıvereyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

S.A.Balın iyi ve kaliteli olduğunu anlamanın donelerinden biri de şöyle çöplü ve kavlı bir adet kibrit çöpünü bala bandırdıktan sonra kibrit yakar gibi yaptığınızda ilk çalmada yanarsa o balın iyi ve kaliteli olduğu anlaşılıyormuş.Ne derece doğru olduğunu bilmiyorum ama bimden aldığım balda denedim ilk çalışta yandı.Saygılarımla.AEO.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok fazla kendimizi zorlamayalım arkadaşlar..basit bir mantık söyleyeyim...bu ülkede ilk yüz naklini yapan sayın Prof.Dr. Ömer Özkan'ın adını yüz naklinden önce tv lerde hiç duydukmu??hayır..bilim dünyasının dışında onu tanıyan varmıydı??? hayır..ama adam dünyanın en önemli işlerinden birini yaptı...öte yandan bakıyoruz Allah'ın günü tv lerde boy gösteren bir sürü doktor var..araştırın bakın,eminimki bir çoğunun bilim dünyasında esamesi bile okunmuyodur,belkide birçoğu bilimsel platformlardan afaroz edilmiştir yada hekimlikleri çok üst düzey değildir bir şekilde tv ye çıkma imkanı bulup reklam peşinde koşuyorlardır...herneyse...bal konusuda aynı..piyasada dünya kadar kaliteli bal var...bir çoğunun markası bile yok çünkü köy üretimli...tv ler maalesefki şarlatanların en büyük reklam aracı olduğu için benden tavsiye tv den gördüğünüz balı da almayın tv de gördüğünüz doktora da gitmeyin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tvde gördüğüm doktora gittim
    ssk anlaşmalı ameliyata 5-7 bin arası para istedi..
    Vakıf gureba devlet hastanesinde bedavaya yaptırdık....

Bal olayına gelince, ben hayatım boyunca kaliteli bal yediğimi hatırlamam.
    ama tadlarını ayırt ederim. Bile bile dandik mal satan varsada diyecek lafım yok.
    çünkü piyasanın %90ı dandik bal satıyor ve arada iyi olan varsada, şahsen ben anlamıyorum.

not; her akşam ballı sıcak süt içerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old

Alıntı harry-potter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    lütfen arkadaşım görüşlerini kendine sakla.
    @harry-potter lütfen herkesin görüşlerine saygı duyunuz. Üstelik burası bir forum ailesidir ve herkes görüşlerini hür bir şekilde yerine getirebilir. Lütfen forum kurallarını okuyunuz. Lütfen yanlış anlamayınız. Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

suni bal yapmışlar hakiki değil ARKADAŞLAR:hakiki bal şekerlenme yapmaz KUMLANMA yapar yani ısıyı görünce çözülür.hakiki bal kumlanma yapar KUMLANMA YAPMAYAN BAL GLİKOZ KARIŞIMLI BAL dır.yani sahte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar gerçek bal şker gibi tatlı olmaz. Tatlıdır ama boğazda bir yanma olur ne kadar tatlıda olsa acımtırak bir tad bırakır insanda. Bir bal çok tatlı ise içinde bol pudra şekeri vardır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Türkiye'nin bal ve arıcılık konusunda en önemli kurumu Ordu'da bulunmakta. “ORDU Arıcılık Araştırma İstasyonu Müdürlüğü“nün konuyla ilgili Bal bal gibi olmalı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ve Organik Arıcılık Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. konulu yazıları okumanızı tavsiye ederim.

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri