Yeni yýlla birlikte Star TV'ye geçecek olan "Muhteþem Yüzyýl" yeni kanalýnda 4 Ocak'ta izleyici ile buluþacak.
Yayýn gün ve saatinde deðiþiklik yapýlmayan dizi yine Çarþamba akþamlarý ekrana gelecek.
Dizinin yapýmcýsý Timur Savcý, Star Tv ile 23 bölüm karþýlýðýnda 30 milyon TL'ye anlaþtýklarý iddiasýna "Bu çok abartýlý bir rakam. doðru deðil. Daha azýna anlaþtýk. Ama yýlýn transferi oldu" dedi. Baþrol oyuncularý Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Okan Yalabýk ve Nebahat Çehre'nin de transfer sonucu paralarý artýrýldý.
BÜYÜK RÝSK ALTINA GÝRDÝK
Senarist Meral Okay "Timur dizi için büyük risk altýna girmiþti. Hata yaptýðýmýz takdirde Timur yanacaktý, bunu hepimiz biliyorduk. Geceleri sabaha kadar tavana bakýp 'Allah'ým ben ne yaptým? bu sorumluluðun altýndan nasýl kalkacaðým' diye inlediðimi, dualar ettiðimi bilirim." dedi. 'Muhteþem Yüzyýl'ýn Kanuni sultan Süleyman'ý Halit Ergenç ise þunlarý söyledi: "Rol için 2 yýl bekledim. 28 kilo verip, 50 tarih kitabý okudum. Hocalardan ders aldým. Buna deðdi. Hepimiz kazandýk"
'Muhteþem Yüzyýl' dizisinin 2011 - 2012 sezonunda TVen de ekrana geleceði iddia edilmiþ, ancak yapým þirketi "Diziyi doðduðu kanalda büyüteceðiz" diyerek iddialarý yalanlamýþtý.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni:

Yer imleri