Yayıncı kuruluş, şike soruşturması nedeniyle abonelik iptallerinin zararını ciddi anlamda artırdığını, zarar giderilmezse mahkemeye başvuracağını açıkladı
Spor Toto Süper Lig'in yayın hakkına sahip olan Digitürk, futbolda şike soruşturmasının ardından aboneliklerin iptal edilmesiyle gelirlerinin ciddi anlamda düştüğünü bildirdi. Zararı 100 milyon doları aşan şirket, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve kulüplerden zararın giderilmesine dair olumlu yanıt alamaması halinde, ihale bedelinin düşürülmesi için mahkemeye başvuracağını açıkladı.
Digital Platform İletişim Hizmetleri AŞ (Digitürk) yetkilileri, şike soruşturması kapsamında gözaltıların başlamasıyla büyük oranlarda abonelik iptal talepleriyle karşılaştıklarını belirterek, iptallerin soruşturmaya dahil olan kulüplerin taraftarların yanı diğer kulüp taraftarlarından da katılmasıyla arttığını söyledi.
Şuyoruma bir bakın Allah Aşkına
Digitürk Zararini TS, Kanaltürk,Beyaz tv, ve FB Düsmanlarindan Alsin FB"siz Bir Ligin Degeri Olamaz ,,kadir orman - (543 yorum)
vaybeeeeeeeee
BUNLAR UZAYDA OLMADI HERHALDE
Şike soruşturması kapsamında yapılan telefon dinlemelerinde ortaya çıkan kayıtlar herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Şike operasyonunun başladığı 3 Temmuz öncesi, 1 Temmuz'da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Asbaşkan Şekip Mosturoğlu arasındaki bir telefon görüşmesinde ilginç diyaloglar ortaya çıktı. Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu, Futbol Federasyonu seçimleri sonrası Tahkim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu ve Profesyonel Disiplin Kurulu üzerine değerlendirmeler yapıyor. Kurullardaki üyeler için ortaya konan, "Bizden, tanımıyorum, Fenerbahçeli, 5 kişi burada bizden, Hasan Gerçeker'inkini bizimki gibi düşünürsek 6'ya bir gibi burada, disiplin kurulunda Fahri bey başkan olmuş" ifadeleri dikkat çekiyor.
"BURADA 5 KİŞİ BİZDEN"
Ağustos ayında basına yansıyan konuşmasında Şekip Mosturoğlu bir gazeteciye "Tahkim Kurulu 6-1 bizde. Disiplin Kurulu da 4-3 bizde" ifadesini kullanmıştı. Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmede Şekip Mosturoğlu, Disiplin Kurulu için bu sefer "5 kişi burada bizden" yorumunu yapıyor. Mosturoğlu, Tahkim Kurulu için ise bir değişiklik yapıyor ve yine "6'ya 1 gibi burada" yorumunu yapıyor. .
'Bizim hakemimiz'
Aziz Yıldırım: Efendim Şekip
Şekip Mosturoğlu: ... kurulları açıkladılar, gördünüz mü?
A.Y.: Neyi?
Ş.M.: Kurulları açıkladılar.
A.Y.: Hıı
Ş.M.: Emine hocayı çizmişler.
A.Y.: Kimi Emine'yi mi?
Ş.M.:
Hı hı şey diye
A.Y.: Ben ona hiç bakmadım.
Ş.M.: ... dosyasında bizim hakemimiz olduğu için gerekçe de bu. Dış ilişkiler komite var, Metin Şen orda üye.
A.Y.: Hımm
Ş.M.: Geri kalanlar hemen hemen aynı
A.Y.: Ben hiç bakmadım ona, hiç görmedim.
Ş.M.: Merkez Hakem Kurulu'nda Metin Tokat falan var, Galip Bitigen.. Bir saniye başkanım Yusuf Namoğlu başkan orda bir saniye şimdi söylemeyeyim başkanım, Emine hanım iki gözü iki yaş ağlıyor... Mehmet Ali Aydınlar bir de Fenerbahçe'ye başkan olacaktı diyor Fenerbahçeliyiz kurula giremiyoruz diyor böyle şey olur mu diyor.
A.Y.: Vay be Ş.M.: Ya resmen öyle demiş başkanım ya olur mu öyle bir şey.
A.Y.: Yok ona birisi söylemiştir.
Ş.M.: İcra Kurulu yapılmış başkanım Göksel var, Lütfi, Hüsnü Güreli, Cüneyt Tanman.
A.Y.: Hı
Yer imleri