zam yaparsa işte böyle olur hele spor paketini 1-2-3 indirsin bak o zaman nasıl abone olunur abone sayısı kaç olur görür millet kazıklanmaktan bıktı artık 2012 girerken devre arası olmuşken bari düşürsünler fiatıda abone yapsınlar ben kendi adıma sadece ligtv 1-2-3 aboneliği 20 gibi uygun fiat olursa abne olurum hatta 2 yıl bile taahhüt ederim.
benim özürlü raporum var geçen gidip spor kapeti alayım dedim sadece spor paketi full alsam indirimle bana uyuyordu ama önüme bir liste çıkardılar evlere şenlik yok efendim öncelikle giriş paketi olacak ayrıcada 3 tane normal paket olacak sonra spor paketi full katıyorlar 65 tl fiat çıkıyor allahtan korkun hangi özürlü bu fiatı verir benim işim ne giriş paketiyle 3 tane normal paketle ver sadece spor paketi full alayım. siz bu akılla giderseniz daha çok bağırırsınız bu milletde heleki kurulun raporu açığa çıktıktan sonra abone olmazlar çünki iptal ettirenlerin yüzde 90 ı fenerbahçeliydi kalkıp bu durumda hiç abone olmazlar ama fiatı düşür millet fenerbahçe taraftarıda olsa sadece maç seyretme açısından abone olurlar. bu bir tavsiye uymazsanız sürünürsünüz siz bilirsiniz.