Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: TÜrsat tanitim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs TÜrsat tanitim

Türksat Tanıtım kanalında en az 1 Aydır alt yazı olarak Kıbrıs 2 ve Bosna Paketi Frekans bilgileri veriliyor ama ortada kanal yok Ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan varmı Yada gelmiyecekse neden bunca zamandır yayınlanıyor..

Tşk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ismail254433 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türksat Tanıtım kanalında en az 1 Aydır alt yazı olarak Kıbrıs 2 ve Bosna Paketi Frekans bilgileri veriliyor ama ortada kanal yok Ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan varmı Yada gelmiyecekse neden bunca zamandır yayınlanıyor..

Tşk.
    selam arkadaşım söz konusu kanallar HD cihazlarında yayındalar bilginize selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

frekansı nedir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    frekansı nedir

12544 H 24000 bu frenkansı tarat bak kıbrıs kanallarından 4 veya 5 tane tv var kardeşim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hyr bu kanallar bende zaten eklide HD cihazla ne ilgisi olduğunu anlamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende anlamadım birader sadece yardımcı olmaya çalıştım mesajınıza cevab verdik ama size demekki yardımcı olamamışız siz ustalardan cevab bekleyin selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ismail254433 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Tşk.
    Bosna Devlet Televizyonu 1 Nisan 2012'de yayına başlayacak.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri