REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Başkan Aziz Yıldırım, yerine kardeşinin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soccerball Başkan Aziz Yıldırım, yerine kardeşinin

Şike soruşturmasının ek klasörlerinde F.Bahçe'yle ilgili gizli kalmış bir plan su yüzüne çıkıyor

2 Mayıs'ta geçen konuşmada Başkan Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım, asbaşkan Murat Özaydınlı'ya Mayıs 2012'de yapılacak seçimi ima edip "İleride ben olunca böyle olmaz merak etme. Bir sene sonra hayırlısı ile ben olunca" diyor!

İşte Ali Yıldırım ile Murat Özaydınlı arasında 2 Mayıs 2011'de geçen o konuşmalar:

A.Y: Şimdi çıktım... başkanı kapıda gördüm, başkan biraz senden bahsetti seni çok özlemiş...
    M.Ö: Ya arıyor benim kırk yıllık eski arkadaşlarım işle ilgili İngiltere'den gelmişler.
    A.Y: Bir şey olmaz idare et işte boşver.
    M.Ö: Vallahi billahi ya bu başkanın öldürecek beni.
    A.Y: İleride ben olunca böyle olmaz merak etme...
    M.Ö: Hayat çok güzel be.
    A.Y: Bir sene sonra hayırlısı ile ben olunca..
    M.Ö: Hayat çok güzel ama.
    A.Y: ... olumlu değil mi abi her şey iyi.
    M.Ö: .... çok ya eski dostlar bambaşka.
    A.Y: ... inşallah ama güvenelim yani.
    M.Ö: Yok ya eski dostlar hep güvenilir sen yüzde 100
    A.Y: Gittiler mi yanında mı.
    M.Ö: Şimdi biraz önce yolcu ettim.
    A.Y: He iyi yani diyorsun
    M.Ö: Çok çok
    A.Y: Allah daha iyilerini versin...

Başkan Aziz Yıldırım'ın veliahtının kim olacağı çokça tartışılmıştı. Yıldırım'ın, bu görev için Ali Koç'u hazırladığı ileri sürülürken, bir kesim de 'hanedanlık' sistemi gibi kardeşi Ali Yıldırım'ın koltuğa oturacağı fikrini öne atmıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TFF Etik Kurulu'nun çok gizli raporunda Fenerbahçe toplam 14 maç yüzünden suçlanıyor. Dağılım şöyle: 5 maçta şike, 3 maçta şi***e teşebbüs yapıldı. 1 maçta teşvik verildi, 5 maçta ise teşvik girişiminde bulunuldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 11 Temmuz'da görevlendirdiği Etik Kurulu'nun kozmik odada 26 klasör belge inceleyerek hazırladığı şike raporuna ulaşıldı

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Sır gibi saklanan raporda, 5 maçta şike, 6 maçta teşvik ve teşvik teşebbüsünde bulunduğu belirtildi. 3 maçta da şi***e teşebbüs edildiği belirtilen raporda şike iddialarının "Fenerbahçe'ye izafe edilmesinin uygun olduğu" kaydedildi. Özel Yetkili Savcılığın TFF'ye gönderdiği belgeler, Prof. Dr. Oğuz Atalay'ın başkanlığındaki kurul tarafından değerlendirildi. 15 Ağustos'ta tek nüsha hazırlan 38 sayfalık "TFF Etik Kurulu İnceleme Raporu"nda bazı maçlarda belgelerin yeterli görülmediği yer aldı. Raporda savcılığın gizlilik kararının kalkması veya iddianamenin düzenlenmesiyle birlikte delillerin kamuoyuna açılmasından sonra, yeni delillere ulaşılması ve TFF'nin tekrar görev vermesi durumunda yeniden inceleme yapılabileceği belirtildi. Raporda lisanssız, yetkisiz futbolcu menajerleri gibi 'futbol ailesi' dışındaki kişilerin fiilleri de değerlendirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne oldu fener cumhuriyetine , krallıgamı geçtiniz.Hayırlı olsun.
    Konu ŞRARSKOZ tarafından (20-12-2011 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: ek
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sağol kardeşim darısı sizin başınıza her yazılana inanacaksak vah bizim halimize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Yok Diktadorluga .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı idiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yok Diktadorluga .
    Bu olmaz . Döversiniz bizi.Sonra
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz sizi kadıköyde hep seviyoruz niye dövelim insan sevdiğini dövermi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri