Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Polisimizden Tookat gibi cevap

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Polisimizden Tookat gibi cevap

Operasyonları protesto eden Bp'liler, dün dağa çıkmak istedi. konvoyun önü Diyarbakır çıkışındaki Üçkuyular mevkiinde polis tarafından kesildi. Burada yapılan kontrollerde 5 aracın evrakları eksik olduğu gerekçesiyle geçişine izin verilmedi.

POLİS MEMURUNDAN ŞAŞIRTAN CEVAP

Bu esnada polis ile BDP'li aysel arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Ceza kesen polislere tepki gösteren Aysel Tuğluk ''Müdür bey niye böyle yapıyorsunuz" sözleriyle sitem etti.

Polis memuru Tuğluk'un bu sözlerine: "Biz bir şey yapmıyoruz. Siz yasayı çıkarıyorsunuz, biz de uyguluyoruz" :45:yanıtını verdi. Bu yanıtı beklemeyen Tuğluk kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

:45::45::45:
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakikaten harika cevap ağzına sağlık memur bey, iii yapıştırmış vallai. heheheee
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süper yapmış demekki bunlara böyle yapmak lazım arabayı bağlasalardı bari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saygı değer kürt kardeşlerim ben türk soyundan gelen bir vatandaş olarak diyorum ki bu tür kötü niyetli olaylara alet olmayın bu memleket hepimizin
    sizlere kürtsünüz diye şunu yapamazsınız diyorlarmı heleki şimdilerde geçmişte olmuştur
    buna karşı gelemem ama artık özgür bir ülkedeyiz
    ülkemizin kasası bir kürt milletvekiline emanet yapmayın birbirimize kırdırmak isteyen
    soysuzlara uymayalım bunu okuyan kardeşlerim gelin birlik olalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne kadar caba sarfetsek anlatamayız coğunun beyni yıkanmış tek yönlü calısıyor ne gerek var kardes kardeş yasıyorduk öylede devam etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    saygı değer kürt kardeşlerim ben türk soyundan gelen bir vatandaş olarak diyorum ki bu tür kötü niyetli olaylara alet olmayın bu memleket hepimizin
    sizlere kürtsünüz diye şunu yapamazsınız diyorlarmı heleki şimdilerde geçmişte olmuştur
    buna karşı gelemem ama artık özgür bir ülkedeyiz
    ülkemizin kasası bir kürt milletvekiline emanet yapmayın birbirimize kırdırmak isteyen
    soysuzlara uymayalım bunu okuyan kardeşlerim gelin birlik olalım
    güzel konuştun valla şimdi huzursuzluğu çıkaran gene kürt kökenlidir kendini
    türk vatandaşı olarak görüp saf masum kürtleri ayıran oluyor yalnış anlamayın
    sorun gene kürt kökenlerden çıkıyor benim tanıdığım türk arkadaşlarım var melek gibi ama hepsini iyi yapamayız insanlar birbirinden farklıdır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri