Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Next 8000 XCAM 19.12.2011 Yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Next 8000 XCAM 19.12.2011 Yazılımı

Yazılım Notları :

• - Türksat 2A-3A 42Doğu frekanslar güncellendi.
    • - Eutelsat W3C 16Doğu frekanslar güncellendi.
    • - Biss şifreler güncellendi.
    Yazılımda şifrelerle ilgili düzenlemeler yapılmıştır.Yazılımdan sonra fabrika ayarlarına dönüp k.ey dosyası ve kanal dosyası atmayınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılım Notları :

• - Türksat 2A-3A 42Doğu frekanslar güncellendi.
    • - Eutelsat W3C 16Doğu frekanslar güncellendi.
    • - Biss şifreler güncellendi.
    Yazılımda şifrelerle ilgili düzenlemeler yapılmıştır.Yazılımdan sonra fabrika ayarlarına dönüp k.ey dosyası ve kanal dosyası atmayınız.
    Değerli kardeşim aynı konu burda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. açılmıştır. saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam müslüm baba yazılımdan sonra fabrika ayarlarna dönmeyelimmi bunumu demek istediniz konuya açıklık getirirseniz memnun oluruz teşekürler.
    Konu muratusta tarafından (25-12-2011 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muratusta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam müslüm baba yazılımdan sonra fabrika ayarlarna dönmeyelimmi bunumu demek istediniz konuya açıklık getirirseniz memnun oluruz teşekürler.
    yazılımdan sonra faprika ayarlarına dön sonra yazılım atma.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir şeyi çok merak ediyorum bu yazılım orjinalmi?Eğer next firması gerçekten bu cihaza yazılım çıkarmışsa bravo ama ben hiç zannetmiyorum inşallah yanılıyorumdur.Bu cihazlar ömürlerini tamamlayalı çok oldu çünkü.Üstelik istenen randımanıda veremediler.Unutulmaya yüz tutmuş bir cihaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir şeyi çok merak ediyorum bu yazılım orjinalmi?Eğer next firması gerçekten bu cihaza yazılım çıkarmışsa bravo ama ben hiç zannetmiyorum inşallah yanılıyorumdur.Bu cihazlar ömürlerini tamamlayalı çok oldu çünkü.Üstelik istenen randımanıda veremediler.Unutulmaya yüz tutmuş bir cihaz.
    yazılımı siteden aldım (maçh 1 dijital) tasarıma veya doktora sorman lazım verdigim her yazılım günçeldir....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağolasın müslüm baba teşekürler selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KONU BURDA İŞLENİYOR.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu muslum-baba tarafından (26-12-2011 Saat 11:32 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri