Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
61 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Emekli Vekil Maaşlarına %100 Zam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vatandaş Ali ağa,Çiftçi Mehmet ağa,Ustabaşı Recep,Asgari ücretli Himmet,Pazar yerinden sebze artığı toplayan evhanımı Hikmet,cebinde harçlığı bile yokken düzene kafa tutan öğrenci,papucu yırtık Selimle türbanlı kardeşi Emine,"evet efendim!" ci memur taifesinden oluşturulan UZLAŞMA KURULU yeni Millet vekili maaşlarını bu şekilde belirlemiştir.
    Vatana hayırlı,israf edenlere "zehir-zıkkım olsun!"Amin diyen dilleriniz dert görmesin!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne oldu ne değişti.bence helal hoş olsun.iyice yapmışlar dahada yapsınlar.sandıktan %50 çıktı zam %100. keşke biz bunları anlamayıp karşı çıkana kadar bizde bunların kıymetini bileydikte top yekün verseydik %75 alsalardı zamda %150 olsaydı.admlar vatan için geceyarılarına kadar fransaya rağmen çalışıp yararlı bir zam yapmışlar.ha bu gecede benzine zam var.yağdırın.tebrik ediyorum.millete adile teyze vekile%100.vekilin %100 ünün yanında asile %5 çok bile çünkü o asil.ben böyle yazdım ama siz yinede tersten okuyun arkadaşlar.düz yazamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir gün baktım gezerken çöpte bitanesi dökülmüş kömür küllerinden az yanmış yada kaba duran parçaları topluyordu.biraz seyrettim cebime baktım.olandan biraz verdim.en azından maaşlıydım.ama o 2003 den beri bu ülkede yaşıyor.haa nedenmi 2003 çünkü daha önce bulunduğum yerde görmediğim manzaralar artarak olmaya başladı. keşke her sene hatta her ay seçim olsa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yazdıklarınızın hepsi doğru.Ben yada buradaki hiç kimse inanın sizden farkılı düşünmüyor.Belki çok daha ağır ithamlarıda hak ediyor olabilirler. AMA buranında bir forum olduğunu her yaştan ve cinsten üyesi olduğununu unutmayalım.!

LÜTFEN yazdığınız mesajlardaki kelimeleri biraz daha özenli seçelim.Bazı mesajları editlemek zorunda kaldım.

Sonuçta bu forumunda bir takım kuralları var.Lütfen uymaya özen gösterelim.Kolay gelsin....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakkım haram olsun 550' sinede.
    görevini yapmayanada
    bunlara göz yumanlarada
    bunlara yetmez bu yaw
    trt payı gibi bunlara bir pay verelim elektrikte
    cepte telsiz payı
    su da bunlara katkı pyı olsun yazık bunlara
    gece mesaisi falan
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mebuslarımızın hepsi de pırlanta gibi..! hele din,iman lafını ağzından düşürmeyenler var ya, işte onlar kul hakkı yemeyi akıllarından bile geçirmezler..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir gün baktım gezerken çöpte bitanesi dökülmüş kömür küllerinden az yanmış yada kaba duran parçaları topluyordu.biraz seyrettim cebime baktım.olandan biraz verdim.en azından maaşlıydım.ama o 2003 den beri bu ülkede yaşıyor.haa nedenmi 2003 çünkü daha önce bulunduğum yerde görmediğim manzaralar artarak olmaya başladı. keşke her sene hatta her ay seçim olsa
    ALLAH işi gücü olmayanın yardımcısı olsun askeri üçret az olsada hiç yoktan iyidir
    saygılar

bunları onlar hiç görmüyor işte
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allahın dan bulsunlar.haram zıkım olsun.dert bulup derman bulmasınlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal olsun adamlar dik duruyor valla bize yine zam ve vergi olarak dönecek ama adamlar bizde nekadar kötü olursa olsun untma süremiz 5gün oyüzden buda unutulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı can123 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    helal olsun adamlar dik duruyor valla bize yine zam ve vergi olarak dönecek ama adamlar bizde nekadar kötü olursa olsun untma süremiz 5gün oyüzden buda unutulur
    neden helal olacakmış açıklarmısın..zehir zıkkım olsun

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri