bunu biz niye göremiyoruz gercekleri büyümü yapılmış erbakan hocanın dediği gibi nargoz çok mu tesirli verildi dert ne dünya karmaşa içindeyken biz 1 numara ilan ediliyoruz
Teşekkur: 0
bunu biz niye göremiyoruz gercekleri büyümü yapılmış erbakan hocanın dediği gibi nargoz çok mu tesirli verildi dert ne dünya karmaşa içindeyken biz 1 numara ilan ediliyoruz
asgari ücrete 20 tl zammı yeterlı gorup kendılerıne utanmadan zam yapan vekıllerı allah bildigi gibi yapsın yazıklar olsun yuhhh.
biz eşşşek olduktan sonra sırtımıza binen çok çıkar..! elektrikte hırsızlık yapanların çaldığını namusluların faturasına yüklediklerinde sesimiz çıkmazsa,12 yıldır marmara depreminde bir defa alınacağını söyledikleri halde,12 yıldır özel iletişim vergisi( ne oluyorsa..?)adı altında dübürümüzden kıl yolunduğu halde hala sokaklara dökülmüyorsak,emekliye,memura geldiğinde 1 TL nin hesabı bile yapıldığında kuzu kuzu oturuyorsak,çalışan ve vergi vermeyen % 50 lik kesimin vergisini diğer % 50 lik çalışan kesime ödettirildiği halde bana ne diyorsak elbette bunlar hiçbirşeyi yapmaktan geri durmaz..!
S.A.Hani bunlar devamlı kavga ediyorlardı.İş menfaata gelince dayı yiğen oluyorlar,akraba hısım olup birleşiyorlar,alt tabakada siyaset için birbirinizi kırıyoruz.AEO.:46:
:46::46:yazıklar olsun bu mıllet vekıllerıne kendılerıne yapılan zama evet demısler allah rızası ıcın cıkıpta bır mıllet vekılı kendılerıne yapılan zama hayır dememıs aksamakadar bırbırlerını yıyorlar bırbırlerıne olmadı k......rı edıyorlar araya menfaat gırınce bacı kardas oluyorlar haram zıkkım olsun mılletın hakkını yıyenlere
Bravo valla... Ben 30 sene affedersiniz eşek gibi çalışayım aldığım aylık 800 lira olsun sayın vekillerimiz 2 yıl çalışıp 5600 lira maaş alsın. Yazıktır günahtır ne diyeyim...
eee bizler akıllanmayızki yarın bi seçim olsa bizleri güzel kandırıyorlar vaad bol icraat sıfır iş kendilerine gelince hop yan cebime koy kimse görmesin
yazıklar olsun böyle kendini düşünen insanlar bu ülkede tüg bitmemiş yetimin hakkı var
diğer bir değişle sadece aldıkları asgari ücretle çalışan 8 kişinin 1 aylık maaşı
Konu hallederiz tarafından (23-12-2011 Saat 20:11 ) değiştirilmiştir.
armudun iyisini AYI lar yer
işte bunun adı gece mesaisi
***** bunların hepsi
Konu tike® tarafından (23-12-2011 Saat 22:59 ) değiştirilmiştir.
yanıklarda iz bırakmaz
ben hakkımı helal etmiyorum.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri