ne diyelim vekil maaşları milletimize hayırlı olsun nede olsa bu zamlar milletimizin sırtından çıkacak
Teşekkur: 0
ne diyelim vekil maaşları milletimize hayırlı olsun nede olsa bu zamlar milletimizin sırtından çıkacak
% 300 zam olsaydı keşke.
çünkü deveye diken, insana...
birde meclis tv kapattırıyorlar işlem ondan sonra tamam daha neler gizliyorlar bizden acaba ama zamanın daki meclis tv onlar muhalefetken kapandığı zaman sövüp sayıyorlardı ama bu yeni demokrasi ya yiyeceksin ya yedirirler
laf cok icraat yok ne yapalım.
bu konuda nere başvursak boş benim sgk da dilekcem koyboldu
nereye baş vuracam antalya yamı baş vuracam
yada direk şikayet edecegim yer var mı
dilekceye 15 gün içinde cevap vermek zorunda deyiller mi
1 yıl oldu gelmedi bişi arkadaşa dosya kapanmış dilekceniz gözükmüyor demişler
ama bende dosya numarası ve kimin oldıgını yazdılar iadeli tahautlu göndermiştim yok
dediler i ozaman ben mi aldım bunu dedim gösterdim hemen buldular şimdide arkadaşa yok demişler mahkameye versem zaten para yetmiyor askeriye oldugu için
ne yapacaz teşekkürler saygılar
yanıklarda iz bırakmaz
hükümet gerekli idi yaptık diyor...
muhalefet onay verdiği zam için gece yarısı yapılması yanlıştı diyor... gündüz olsa idi sorun yoktu öylemi?ülen çok komik adamlar yahu...
arkadaşlar isterseniz bir anket yapalım belki böylece sesimizi daha çok duyurabiliriz.
sizce milletvekilleri aldıkları maaşı hak ediyorlarmı?
meclis tv kapatılması daha komik değildir herhakde aman millet uyanmasın gayet normal bir davaranış aynı şeyi emekliye yüzde 2 zamdada yapsalar ya ama hükümet bunu gerekli görmüyor osman kardeş haklı gece yarıları ne kanunlar çıktı ama 3maymunu oynamak en güzeli adam et alamıyormuş yazık çok yazık yarn vergi verecek insan kalmayınca ne yapaçaklar bakalım
MHP'li Türkkan: 11 bin lira ile geçinemiyorum
MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, yaptığı harcamalarla ilgili bir liste yayınladı.
26.12.2011 - 15:59
MHP Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Milletvekili Lütfü Türkkan, milletvekillerine yapılan gece yarısı zammına yönelik tepkilere bir ayda yaptığı yaklaşık 11 bin liralık harcamanın listesini yayınlayarak yanıt verdi.
"MAAŞIMI BURS OLARAK DAĞITIYORUM"
MHP'li Türkkan, "Koparılan gürültüye bakınca milletvekili maaşıyla ilgili bir şeyler yazmak farz oldu" diyerek twitter hesabından yaptığı harcamalarla ilgili takipçilerini bilgilendirdi. İşadamı olan Türkkan öncelikle milletvekili maaşını Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Valiliği vasıtasıyla öğrencilere burs olarak dağıttığını, geçimini de şirketinden hesabına yatırılan para ile sağladığını belirterek harcamalarını sıraladı.
İŞTE MHP'Lİ VEKİLİN YAPTIĞI O SIRALAMA;
-Ankara'da lüks olmayan möbleli bir konuta 2 bin 500 TL kira ödüyorum.
-Yönetim gideri, sıcak su, elektrik, ısınma bedeli olarak 714 TL ödemişim.
-Bir aracım var Ankara'da kullanıyorum. Gecen ay 400 TL yakıt bedeli ödemişim.
-Benim telefonumu Meclis ödüyor. Ancak danışmanların ve sekreterimin telefonu maaşımdan kesiliyor. O da gecen ay 530 TL imiş.
-Gecen ay seçim bölgem dahil olmak üzere, davet edildiğim illere yaptığım seyahatlerde uçak bileti olarak 2 bin 246 TL ödemişim.
-Ankara'ya seçim bölgemden ve sivil toplum kuruluşlarından gelen konukları ağırlama, konaklama ve bir de onların yol paralarına 2 bin 600 TL ödemişim.
-Ben aldığım bir karar gereği düğünlere katılmıyorum. Seçim bölgemdeki düğün ve cenazelere davet edildiğim etkinliklere çelenk gönderiyorum. Bir TEV çelengi 50 TL, gecen ayki TEV faturamız 1350 TL gelmiş.
-Her gün takım elbise giymem gerek. Temizleyiciye geçen ay 400 TL ödemişim.
'TAKDİR SİZLERİN'
Okuyan dört çocuğu olduğunu belirterek, kalan para ile ailece geçinmenin ne kadar mümkün olduğunu soran Türkkan şunları yazdı: "Ya bir firmanın lobiciliğini yapacağım. Ya da haram lokma yememe endişesi taşımıyorsan, pisliğe karışacaksın. Asgari ücret az tabii ki. Hem de çok az. Ama bu parlamenteri de lobicilerin karşısında esas duruşta bekletmenin bedeli bu ül***e çok daha pahalıya mal oluyor. Yaşıyoruz bunu. Ben dürüst milletvekilinin milletvekilliği yapmak kaydı ile mevcut maaşla geçineceğine inanmam. Ben maaşımı almadığım için bunu sizlerle paylaşmam daha kolay oldu. Takdir sizlerin."
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri