REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: dreambox açılmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dreambox açılmıyor.

selam dreambox 500s yeni aldım ama çalıstıramadım. bu konularda yeniyim cihazın fişini takıyorum televizyona goruntu gelmiyor. sadece yeşil ısık yanıyor başkada bişey yok yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok müştür yeniden image at derim dreambox lar bazı imagelerde daha çabuk çökebiliyor kumandadan tuş ları bastıgın da yeşil ışık yanıp sönüyormu
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni aldım diyorsunuz ama muhtemelen flası çökmüş.aynı durum benim de başıma gelmişti. forumlardan kurtarma yazılımı diye aratırsanız bulursunuz. belki cihazı kurtarabilirsiniz.

bu yazılımı bulamadıysanız uygun bir back up yükleyiniz.kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeniden image atmadan nasıl backup atabilirki her backup da heryazılıma uygun deyil hangi imag kulanıyorsun büyükbir ihtimalle gminidir dir
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı single_use Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam dreambox 500s yeni aldım ama çalıstıramadım. bu konularda yeniyim cihazın fişini takıyorum televizyona goruntu gelmiyor. sadece yeşil ısık yanıyor başkada bişey yok yardımcı olursanız sevinirim.
    Değerli kardeşim aradığın herşey Burada var. nasıl yapıldığı nelerle atıldığı herşey yazıyor. Buyur link. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cok saĞolun arkadaŞlar sorunu cozdum İmege attim oldu herŞey İÇİn teŞekkurler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri