REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
49 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Satlık 4 aylık Baff 2200 Full HD cihaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cıyaz satıldımı aslanım....
    hayır Müslüm baba cihaz satışta bilgine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cıyaz yenimi? ve kartonu varmı garantisi vesaire

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cıyaz yenimi? ve kartonu varmı garantisi vesaire
    Cihaz Tertemiz çalışır durumda Kullanmıyorum kutusunda duruyor kumandası kullanım ile Garanti belgesi ile gönderilecektir ilanımda açıklamalar mevcuttur selametle.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aslanım Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cihaz Tertemiz çalışır durumda Kullanmıyorum kutusunda duruyor kumandası kullanım ile Garanti belgesi ile gönderilecektir ilanımda açıklamalar mevcuttur selametle.....
    aslanım bir arkadaş hd cıyaz arıyor o arkadaşlan konuşup sana haber edeçem en kısa zamanda ama kesin alaçak tekrar görüşürüz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçek alıcılar çıksın 150 tl verirsen kargo bana aldım gitdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslanım bir arkadaş hd cıyaz arıyor o arkadaşlan konuşup sana haber edeçem en kısa zamanda ama kesin alaçak tekrar görüşürüz...
    Tamam Müslüm baba ilginize ve alakanıza teşekkür ederim bildiğim kadarıyla sizde aynı cihazı kullanıyorsunuz değilmi yanılmıyorsam pm den tlf numaramı size gönderiyorum alacak olan arkadaş veya sizinle irtibat kurmak için selametle..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ONALP38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gerçek alıcılar çıksın 150 tl verirsen kargo bana aldım gitdi

Teklifin için teşekkürler dostum ama 150 TL olmaz selametle..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aslanım Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tamam Müslüm baba ilginize ve alakanıza teşekkür ederim bildiğim kadarıyla sizde aynı cihazı kullanıyorsunuz değilmi yanılmıyorsam pm den tlf numaramı size gönderiyorum alacak olan arkadaş veya sizinle irtibat kurmak için selametle..
    ayni cıyazı kullanıyorum evet mini kasa geçiyor bunlar bu cıyazlar kaliteli dongle var bunlarda (sssp özelligi) bu cıyazların bir üstü ATLANTA HD BOX T ve DM 800den sonra Vu+ Duo next nextstar hd kapıma sokmam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayni cıyazı kullanıyorum evet mini kasa geçiyor bunlar bu cıyazlar kaliteli dongle var bunlarda (sssp özelligi) bu cıyazların bir üstü ATLANTA HD BOX T ve DM 800den sonra Vu+ Duo next nextstar hd kapıma sokmam.
    Evet Üstadım hem fikiriz anladım değerli bilgiler için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimde niyetim var.satmazsan yarın haberleşiriz.tek merak ettiğim cihaz neleri açıyor

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri