REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
49 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Satlık 4 aylık Baff 2200 Full HD cihaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

160 tl verdim sattın mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    160 tl verdim sattın mı?
    sayın arkadaşım bak bakım önceki mesajları vermişmiyim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2200 mü yoksa2000 mi daha yeni ve fonksiyonlu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    internette araştırırsanız hangi modelin özellikleri daha yeni ve fonksiyonlu olduğunu öğrenirsin arkadaşım selametle..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazın satışı devam ediyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu cıyazların ikiside aynidir baff ve yumatu ayni menu ve ayni yazılımla çalışıyorlar ben 2200 küçük kasa kullanıyorum serverde sorun yok çok hızlı açıyor tabiki ataçagın menü yazılımına baglı birkere olsun sıfırladıgını görmedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu cıyazların ikiside aynidir baff ve yumatu ayni menu ve ayni yazılımla çalışıyorlar ben 2200 küçük kasa kullanıyorum serverde sorun yok çok hızlı açıyor tabiki ataçagın menü yazılımına baglı birkere olsun sıfırladıgını görmedim.
    teşekkürler müslüm baba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

dostum biraz fiyatı düşür bence çünkü 4 ayda olsa 2 eldir artık.buradan sıfır fiyatlarına bakabilirsin. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Değerli üstadım vermiş olduğun bilgilerinizden dolayı size teşekkür ederim sizin sayenizde alacak olan arkadaşlar bilgilendirmiş olduğunuz sağolun:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mozgkara Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

dostum biraz fiyatı düşür bence çünkü 4 ayda olsa 2 eldir artık.buradan sıfır fiyatlarına bakabilirsin. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    değerli arkadaşım düştü düşeceği kadar size fiyatı nerde uygun olursa oradan alın ben malımın arkasındayım ye selametle

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri